Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Oplader til iPhone

Oplader kabel til din Apple enhed

Er dit oplader kabel til din iPhone gået i stykker. Så frygt ej. Her på siden kan du opleve et stort udvalg af kvalitets kabler til din iPhone og iPad enheder. Alle kabler i denne kategori er MFi certificeret, hvilket er din garanti for at kablet fungerer med din enhed. Er du alligevel i tvivl, så tjek kompatibilitets feltet inde på produktet. Her kan du se en udførlig oversigt over, hvilke apple enheder det pågældende kabel er kompatibelt med. Hvis du stadig er i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Mangler du en oplader til iPhone 13 ?

Hos PlusLED finder du et stort udvalg af kvalitets opladere og kabler til din Apple enhed. Vores kabler er MFi certificeret og er dermed fuldt kompatible med dine Apple enheder. Dermed er du garanteret et produkt som performer super godt, i en kvalitet som holder.


Populære i Oplader til iPhone

Stort udvalg af hurtig oplader iPhone

Med et USB C til Lightning kabel kan du oplade din iPhone super hurtigt. USB C kablet betyder at du kan oplade med op til 87W. Hvilket egner sig særligt godt til eksempelvis Apple iPad enheder. 

Se vores sortiment af iPad USB C Oplader

Udover det klassiske Lightning stik, kan man opleve at nyere iPads er begyndt at anvende USB C kabel. Det skyldes at denne type data kabel kan levere en større mængde watt end standard kabler. Som derved betyder, at din enhed vil oplades hurtigere. USB C er ved at blive den primære standard indenfor en lang række enheder, da det er lykkedes udviklerne at få en masse funktioner fra ældre og større kabler, ned i en væsentligt mindre enhed. Derved får du et mindre kabel, som kan meget mere end tidligere. Samtidigt samler denne type kabel, en række funktioner fra en række forskellige kabler. Du vil dermed opleve et mindre kabelrod, eftersom at USB C standarden dækker en lang række af forskellige områder. 

Hurtig levering af nyt Lightning kabel

Hos PlusLED er du sikker på hurtig levering, så du hurtigst muligt kan få opladet din enhed igen. Udover kabler og opladere til dine Apple enheder, kan du gå på opdagelse i vores andre kategorier. Vi har et stort udvalg af bla. LED artikler, EL tilbehør og Smart home produkter. Så du kan med fordel kigge dig yderligere omkring på siden, du finder helt sikkert noget som du kan bruge.