Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

LED Projektører

Nedenfor finder du vores store udvalg i forskellige LED Projektører. Alle vores projektører er robuste og kan benyttes både indendørs og udendørs. Projektørerne afgiver et kraftigt lys og findes i forskellige typer og i forskellige farvekoder 3000K(afgiver varm hvidt lys), 4200K (afgiver neutral hvidt lys), 6500K (afgiver – lys tilsvarende dagslys). Vi fører både projektører i sort og i hvid finish. En stor del af vores projektører er med IP65 mærket hvilket sikrer dig et solide produkter der tåler vind og vejr.     

I vores sortiment finder du bl.a. LED projektører på spyd. Disse egner sig godt som udendørs spot til montering i eks. haven, hvor der kan skabes et fedt havemiljø med belysning af træer og buske. Vores projektører kan med fordel sammenkobles med sensor,  der kan aktivere lys på gårdsplads/-udendørs arealer når der registreres bevægelse. LED projektørlamper fungerer perfekt som erstatning for halogen projektør/-halogen arbejdslampe.

Det er også her du finder vores LED arbejdslampe projektører der er nemme at transportere og fungerer godt som arbejdslys ved alt fra renoveringsarbejde, malerarbejde, byggeprojekter mv..  Alle projektører er udarbejdet i kvalitetsmaterialer og udstyret med højkvalitets drivere der sikrer kadence og performance over tid. 

 

Underkategorier

1 til 16 af 49

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1 til 16 af 49

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Sådan vælger du den rigtige LED projektør

Det er vigtigt at du inden valget at LED projektør gør dig nogle tanker om hvor og hvordan projektøren skal benyttes. Skal projektøren fastmonteres på facade eller udhæng, kan man med fordel tænke i om den skal være med eller uden sensor og hvor stort et område der skal lyses op. Ved opsætning i almene boligområder vælges typisk 10-80W LED projektør, er der tale om landbrug, industri eller andet hvor der kræves ekstra lys vælges der typisk alt fra 50w til 200W. 

Leder du efter billige LED Projektører?

Vi fører et bredt udvalg og forsøger at sammensætte vores led projektør sortiment sådan at der både er noget til den kræsne køber og samtidigt en god kvalitet til den prisbevidste køber.  På siden vil derfor både kunne finde billige arbejdslamper, billige LED projektører, billige led arbejdslygter, billige udendørs led spot med sensor mv. 

Alle vores projektørlamper kommer med 3 års produktgaranti.