Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Underskabsarmatur (LED T5)

Lys under køkkenskabe

Med god belysning under køkkenskabe opnår du et oplyst køkkenmiljø der bidrager til sikker håndtering af varme kogeplader og skarpe knive. Når du køber et af vores underskabsarmaturer kan du på en enkel og nem måde lave led lys under dine køkkenskabe. Du finder alt hvad du skal bruge i pakken med armaturet. Opsætning og tilslutning foregår nemt og ligetil og giver herefter perfekt belysning under overskabe.

Underskabsbelysning uden skygger

Led lamper under køkkenskabe skal give et kraftigt lys med en høj farvegengivelse. Med vores led underskabsarmaturer får du masser af lys og en høj farvegengivelse på Ra>80.  Det stilrene led lys under skabene leveres af et enkelt slankt led armatur. Her er der mulighed for sammenkobling af flere armaturer i enden af hinanden til ønsket længde og uden mellemrum. LED armaturerne er nemme og tilpasse i længden og giver derfor et helt ensartet lys under dine køkkenskabe.

LED underskabsbelysning med tænd/sluk knap

Underskabsarmaturet er udstyret med en enkel tænd/sluk knap på siden, så du har mulighed for at slukke lyset direkte på selve armaturet. Tilslutningsledning på 1.5m medfølger og kommer med stikprop klar til tilslutning i stikkontakt.

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Lys under overskabe med enkel montering

Med til underskabsarmaturerne medfølger smarte klik beslag der gør monteringen enkel. Underskabsarmaturet kan monteres på alle typer af overflader og fungerer eksempelvis også fint som underskabsbelysning i bryggers, værksted, badeværelse mv.  

LED lys under køkkenskabe

Underskabsbelysning i led er den optimale erstatning for et halogen stiftspot eller gammeldags lysstofrør. Vores led underskabsarmatur giver et uniformt lys uden skygge effekt. Ønsker du i stedet spot led lys under køkkenskabene, kan du med fordel se vores udvalg af Køkken- & Møbelspots (Du finder dem her).

LED underskabsarmatur i forskellige længder

Vores serie af armaturer til underskabsbelysning findes i 30cm, 60cm, 90cm og 120cm. Du kan forlænge og kombinere armaturerne som du ønsker, ved hjælp af endernes unikke design kan du hurtigt sammenkoble flere armaturer. Underskabsarmaturerne kobles sammen enten med medfølgende kabel eller direkte for at få et sammenhængende armatur uden skygger.