Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Cykellygtesæt | Aluminium | 3 Indstillinger

Varenummer: 7276
ACRUX cykellygte sæt består af en forlygte med hvidt lys og en baglygte med rødt lys. Hver lampe er udstyret med en stærk og effektiv LED diode og har 3 belysningsindstillinger. De er lavet af slidstærkt aluminium og kan nemt monteres med en integreret elastiske rem. De har en lang driftstid og er vandafvisende.


79 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"LED Cykellygtesæt | Aluminium | 3 Indstillinger "

Cykellygter i aluminium

ACRUX cykellygte sættet er lavet af slidstærkt aluminium, derfor er robuste, holdbare og lette. LED lygter som disse er udrustet med en stærk LED diode, samt tre lysindstillinger de er nemme at montere med den elastisk rem.

Cykellygte til alle slags cykler

Montering af ACRUX lygterne er enkelt: Vikl blot den elastiske rem rundt om stellet eller styret og fastgør på den anden side. For at udskifte batteriet skrues huset af og de nye batterier sættes i. For at vælge lysindstilling eller slukke enheden, trykkes selve glasset af lampen ind og derved tændes og slukkes der for lampen samt valg af lysindstilling.

Led cykellygter til alle behov

ACRUX cykellygtesættet er udstyret med hvidt lys til forlygten og rødt lys til baglygten. Med tre lysindstillinger og lang driftstid er de designet til at være alsidige og multifunktionelle. Vær synlig og sikker på vejen og cykelstien med ACRUX lygterne! De små kraftige Led lygter kan også aftages, og dermed bruges som en mini lommelygte.

LED Lygter som er vandafvisende

ACRUX cykellygte sættet er vandafvisende, så du kan køre i alle salgs vejrforhold. Frygt ikke, at lygterne bliver våde, når det regner, de holder til det!


Hvis der ønskes tilkøb af flere batterier, kan de købes her.

Yderligere information "LED Cykellygtesæt | Aluminium | 3 Indstillinger "
Anvendelses(område): Indendørs, Udendørs
Farve: Sort
EAN 5901299950081
EAN 5901299950081

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ