Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Lys med bevægelsessensor | 2 Stk. | Lys under sengen | AAA batteri

Varenummer: 3359

Denne pakke med 2 stk. LED lys med bevægelsessensor er yderst nyttigt til let belysning af områder som trapper, gange, soveværelse, badeværelse, indgangsparti osv. Eller eks. rum uden strøm som skuffer, skabe, under sengen osv. Takket være sensoren tændes LED lyset helt automatisk, når den smarte sensor i batterilampen registrerer bevægelse i mørke.

Dette sæt indeholder 2 separate enheder. Hver enhed er batteridrevet ved hjælp af 3 x AAA-batterier (medfølger ikke) og består af 2 separate dele: en støttebase og et panel med 3 LED lys. Klæbemidlet i bunden af støttebasen gør det nemt at placere lyskilden og fastgøre pladen til den ønskede overflade.

LED lampen kan fjernes fra basen for at tage den med som ønsket eller nødvendigt. Den har en knap til at aktivere / deaktivere enheden; når den er aktiveret, tændes LED-lyset automatisk, når det registrerer bevægelse i mørke (op til 5 m) og slukker efter 30 sekunder uden at registrere bevægelse.

99 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"LED Lys med bevægelsessensor | 2 Stk. | Lys under sengen | AAA batteri"

Enkel og smart bedlight med sensor og batteri

Sættet indeholder 2 stk. batterilamper i moderne, originalt, let og kompakt design med indbygget bevælgelsessensor. Med bevægelses detekterings sensor og en rækkevide op til 5m, er denne lampe multifunktionel, alsidig og tilpasningsdygtig. Den perfekte hjælpebelysning til sengekanten, gangen, værkstedet, skabet og mange andre steder. Separat supportbase med skrueholder og dobbeltklæbende tape, for nem montering. Enheden kan fjernes fra basen og er derfor særdeles bærbar, let at opbevare og kan tages med overalt.

Sensorlampe med batteri for enkel LED lys til trappetrin

Den indbyggede bevægelsessensor, betyder at lyset automatisk tændes ved registrering af bevægelse i mørke. Super smart løsning til dig som ønsker orieteringsbelysning ved sengen, trappen, i gangen eller inde i et skab. Super nem montering med dobbeltklæbende tape.

Pakke med 2 stk. batterilamper med bevægelsessensor

Dette pakkesæt indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang. Det eneste som ikke medfølger er AAA batterier. Dem kan du tilkøbe lige her!

Yderligere information "LED Lys med bevægelsessensor | 2 Stk. | Lys under sengen | AAA batteri"
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Nej
Farve: Hvid
Lysfarve: 4500K
Lyskilde type: Indbygget LED
Med eller uden sensor?: Med sensor
EAN 8435527823672
Info 1 Pakken indeholder 2 stk. batterilampe med sensor - Bevægelsessensoren har en rækkevidde på 5 meter
Info 2 Anvender 3x AAA batteri pr. enhed (Medfølger ikke - skal tilkøbes) - Base med dobbeltklæbende tape medfølger
Dimension 2,6 x 6,3 x 6,7 cm
Materiale ABS
EAN 8435527823672

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ