Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

G4 Pærer

Skal du bruge en G4 pære, som også bliver kaldt for en MR11, er du kommet til den rette kategori. Kigger du nærmere på denne LED stiftpære, så er det den fysisk mindste pære i vores sortiment.

Den er derfor velegnet til at sætte i mindre lamper, hvor pæren ikke skal være synlig. Det er årsagen til, at en G4 LED pære typisk anvendes i indbygningsspots, køkkenarmaturer og møbelspots, men den bruges dog også i enkelte bordlamper og standerlamper.

En pære med en G4 fatning har en lille sokkel med to tynde og korte stifter. Oprindeligt var denne slags sokkel udviklet til halogenpærer, men findes altså nu også på LED pærer.

Populære i G4 Pærer

Små LED pærer G4 med en stor effekt

Du skal ikke lade dig narre af den lille størrelse på LED G4 pærer. På trods af deres størrelse har de stadig en stor lyseffekt. Denne store lyseffekt gør dog ikke, at du skal være nervøs for, at dit strømforbrug løber løbsk.

Tværtimod kan du udskifte dine halogenpærer med de mere økonomiske LED pærer. Det vil få en stor effekt på din elregning. Ved at bruge G4 LED pærer i stedet for en halogenpære G4 kan du opnå en besparelse på op til 80 %, hvilket meget hurtigt kan mærkes på elregningen.

Det forholder sig nemlig sådan, at en halogenpære forbruger 20W, hvor en LED pære G4 kun bruger 3W. Sætter du LED pærer i de lamper, som du bruger meget i løbet af dagen og aftenen, opnår du store besparelser.

Er du træt af dine 12V halogenpærer? Så brug 12V LED

Er du træt af dine halogenpærer af den ene eller den anden grund, kan du med sindsro skifte til LED G4 pærer. Det er nemlig den LED lyskilde, der er designet til netop at erstatte de langt mindre energieffektive halogenpærer.

Hvis du har 12V indbygningsspots, er det værd at overveje at skifte pærerne ud til LED pærer på grund af:

- Du opnår besparelser på elforbruget.

- Det er et miljøvenligt valg.

- LED pærer har en lang levetid.

- Du bliver fri for at brænde dig på pærerne.

Men kan du så få billige LED pærer? Det kan du så absolut. LED pærer er lidt dyrere at købe, men du sparer penge, da de sjældent skal udskiftes og bruger mindre strøm.

G4 LED er en børnevenlig løsning

At bruge en G4 pære i stedet for en halogenpære er også en børnevenlig løsning. Det er det, da LED pæren udvikler et minimum af varme i forhold til en halogenpære. Hvis du eksempelvis har dit barn siddende på køkkenbordet, og barnet kommer til at strejfe en G4 LED pære, slipper du for, at barnet får en forbrænding.

Har du sat G4 LED pærer i dine spots under overskabene i dit køkken, undgår du ligeledes, at de bliver skjoldet på grund af varmeudvikling. Det ses nemlig ofte ved brug af halogenspots.

Ønsker du at skifte halogenpærer ud med LED pærer, er du ikke nødsaget til at skifte hverken dine lamper eller transformator ud. Du kan altså bare skifte pærerne ud til G4 LED pærer uden yderligere ekstra omkostninger.