Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

G9 Pærer

En LED G9 pære er en lille pære med en fatning, der i dag kan findes i mange små lamper, hvor pladsen er så trang, at der ikke er plads til en almindelig pære. Trods pærens lille størrelse afgiver den meget lys. Derfor finder du denne type pære i mange nyere lamper såsom bordlampervæglamper, sengelamper, lysspejle, loftslamper med videre.

De populære G9 pærer erstatter efterhånden deres konkurrent, som er de traditionelle G9 halogenpærer, i stor stil i de danske hjem. Det gør de, fordi de har en længere levetid og er meget mere økonomiske.

I denne kategori finder du vores samlede udvalg af LED pærer G9, der naturligvis har en G9 fatning.

Populære i G9 Pærer

Hvorfor hedder det en G9 LED pære?

Før der kom LED pærer på markedet var betegnelsen G9 nærmest synonymt med en halogenpære G9. På dette tidspunkt var den nemlig den mest optimale pære i små lamper. Senere er LED-teknologien kommet på banen, hvorfor disse pærer kaldes for G9 LED pærer.

Eftersom der findes flere typer pærer i dag, hvor G9 indgår (halogenpærer, sparepærer, LED pærer), er det egentlig bare en henvisning til soklens udformning. Soklen består af stifter, hvor der er 9 millimeter mellem dem. Det er også derfor, at du kan finde denne type pærer under navnet stiftsokkelpærer.

Udover at G9 dækker over sokkeltypen, betyder det også, at det er en pære, hvor der ikke er en indbygget reflektor. I og med at der ikke er en indbygget reflektor i G9 pærer, får du et ikke retningsbestemt lys. Lyset fra G9 pærer afgives altså ud til alle sider medmindre, lampens udformning forhindrer dette.

Fatning G9 – men hvad med længden?

Når du har fundet ud af, at du skal bruge en stiftpære, og at det skal være en pære G9, er du allerede godt på vej til at kunne købe en ny pære. Men ligesom der findes en del forskellige indbyggede lysteknologier i en G9 pære, så har hver pære deres egen længde.

Det gælder naturligvis også for en G9 pære LED, hvorfor du skal være opmærksom på dette, før du bestiller en G9 LED pære. For at sikre dig at du investerer i pærer, der passer perfekt i dine nye eller gamle lamper, bør du altid tjekke længdemålet på pæren.

Du finder de præcise mål for vores LED pærer, hvis du kigger under ”Yderligere information” ved hvert produkt.

Findes der en G9 LED dæmpbar lyspære?

Det er bestemt en mulighed at finde en LED G9 dæmpbar lyspære. Det er dog ikke alle G9 LED pærer, der kan dæmpes. Det kommer meget an på selve LED pæren, om den er dæmpbar eller ej.

For at det skal være nemt for dig at finde ud af, om en G9 LED stiftpære i vores sortiment kan dæmpes, kan du kigge under ”Yderligere information” om pæren. Her finder du nemlig denne og mange andre nyttige informationer.