Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Lyskæde Pærer

Stort udvalg af farvede LED pære til party lyskæde

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige pære til din lyskæde. Du finder både farvede og almindelige pærer med varmt hvidt lys. Dermed kan du finde netop den type pære som passer til dit behov. Er det eksempelvis til havefesten, kan du med fordel anvende farvede og kulørte pærer. 

Det skaber en super god stemning og en behagelig atmosfære. Skal du derimod bruge lyskilderne til hverdag, kan du med fordel anvende en LED pære med et varmt hvidt lys, for en mere neutral lyssætning. Køber du en lyskæde som har udskiftelige pærer, kan du købe begge slags pære. Så er du godt dækket ind til hverdag og til fest.

Her finder du store LED pærer til kulørte lyskæder i høj kvalitet

Vi har et velassorteret udvalg af kvalitets pærer til din lyskæde. Er dine nuværende lyskilder gået til, kan du her finde en række forskellige pære, som helt sikkert kan opfylde dit behov for lyskilde. Flere af vores LED pære til lyskæder er udarbejdet med plastik skal. Det betyder at pæren er modstandsdygtig overfor stød og slag. 

Dette er en rigtig god egenskab, hvis lyskæden og pære skal ophænges udendørs. Der vil som regel være en risiko for at pære kan risikere at få et slag eller stød. Det er derfor genialt at anvende typen af LED pære med plastik skærm til netop dette formål.


Populære i Lyskæde Pærer

Kulørte lamper udendørs med farvede pære E27

Du kan skabe en helt unik stemning og atmosfære med kulørte lamper. Særligt udendørs til den eks. havefesten, kan denne type af belysning virkelig komme til sin ret. Det skaber en nærmest magisk atmosfære, hvis du pynter op med kulørte lamper om sommeren. Du kan også blande dine udendørs lyskæder, således at nogle af lyskæderne har kulørte lamper, og nogle har almindelige varm hvid pære. 

Se vores sortiment af kvalitets pære til LED lyskæde

Her på siden finder du et sortiment af E27 pære til dine indendørs og udendørs kulørte lyskæder og lamper. E27 er en af de mest populære fatninger indenfor belysning, og du kender dem sikkert allerede fra dit hjem. 

Lyskæde med farvede pærer til kulørte lamper

Mangler du nye farvede pære til dine kulørte lamper og lyskæder, så er du landet på det rigtige sted. Her på siden kan du gå på opdagelse i vores store sortiment af LED pærer til lyskæder. Du finder både almindelige pære i nuancer af hvidt lys, samt et udvalg af farvede pærer, til sommerfesten eller lignende arrangementer. 

Mangler du nye lyskilder til din udendørs lyskæde med pærer

Hvis dine nuværende lyskilder ikke længere opfylder dit behov, kan det være en fordel at udskifte dem med nye. Hos PlusLED kan du købe nye lyskilder i både almene og kulørte farver. Så kan du hurtigt få liv i din gamle lyskæde, og være klar til det næste arrangement. Eller blot til hyggekrogen i hjemmet.

Kulørte pære til party lyskæde

Med farvede pære i din lyskæde, er du helt klar til party. Med party lyskæder kan du hurtigt gøre klar til en festlig aften. De fleste lyskæder skal blot tilsluttes et almindeligt strømudtag, så kan du lynhurtigt sparke en fest igang. 

Lyskæder med kulørte lamper kan bruges året rundt. Både indendørs og udendørs. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, om den lyskæde du anvender, er godkendt til udendørs brug. Det stiller nemlig krav til en række aspekter omkring lyskæden. Eks. modstandsdygtigheden overfor vand og andre elementer.