Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Panel Ramme til Troldtekt | 60x60 I PERFECT FIT

Varenummer: 5526

Måske markedets flotteste LED panel løsning?

Her får du endelig en LED panel ramme løsning der er helt plan med dit træbeton loft eller Troldtekt loft, og som har samme bredde som Troldtekt plader på 60cm. Herved passer LED panel rammen perfekt med linjerne i loftet og falder naturligt ind som en del af din løsning. 

Vær opmærksom på, at der kun kan benyttes paneler med højde på max 12mm.

OBS! LEVERING ULTIMO MAJ


125 kr.

"LED Panel Ramme til Troldtekt | 60x60 I PERFECT FIT"

Undgå grimme løsninger med fjeder monterede LED Paneler

I markedet findes der en del LED paneler med fastmonterede fjedre. Ulempen ved disse er, at de typisk er bredere end en Troldtekt plade, hvilken ikke giver en ligeså flot løsning som denne ramme. Ofte må man ved sådanne løsninger også skære ud i de omkringliggende loftplader, for at få plads til panelet / rammen. En anden ulempe er at fjedre løsninger nemt kan ødelægge de omkring liggende plader. 

Rammen her skrues i stedet blot op direkte i loft forskallingen, hvorefter man kan skubbe et LED panel ind fra siden i rammen. Får man brug for at nedtage det igen, skruer man blot loftpladen ved siden af ned, og så kan man skubbe LED panelet ud af rammen igen, nemt og let.  

Troldtekt belysning - LED panel til Troldtekt eller andre træbeton plader

Med denne stilrene 60x60 ramme får du en ramme med en højde på bare 25mm. Den lave højde gør, at rammen ligger helt plan med 25mm høje træbeton plader, der giver en rigtig pæn belysning i træbeton lofter.

LED lys til Troldtekt er et godt alternativ til ovenlysvindue

Da denne Troldtekt LED panel ramme kan bygges op i dit Troldtekt eller træbeton loft, så den ligger helt plan med loftet, kan du få en fornemmelse af at have et ovenlysvindue. Dette giver et rigtig behageleligt og godt lys til alle forskellige slags rum. 

Vær opmærksom på højden på dit Troldtekt LED Panel / indbygningslys til Troldtekt

Da rammen kun har en højde på 25mm, er det vigtigt, at der kun kan benytttes et LED panel med en maks højde på 12mm. Desuden er det vigtigt, at der er plads over rammen, hvor driveren monteres. Dette er dog oftest ikke et problem, da loft forskallingen, som loftpladerne monteres på, typisk har en højde på minimum 20mm (ofte 25mm). 

Hvilke LED lyspaneler passer til denne Troldtekt ramme

Det er vigtigt at vælge et panel med en max. høje på 12mm. Hos PlusLED har vi disse modeller der passer til denne Troldtekt ramme:

LED Panel i 3000K

LED Panel i 4000K

Zigbee LED panel i 3000K

- Zigbee LED panel i 4000K

OBS:

Alle drivere, der bliver solgt til vores LED panler hos PlusLED.dk, kan være bag disse rammer, hvis der er brugt miminum 20mm forskalling (ofte bruges 25mm).

Backlight panler kan ikke bruges til denne ramme, da de er for høje.

Husk at tilkøbe LED 60 x 60 panel.


Yderligere information "LED Panel Ramme til Troldtekt | 60x60 I PERFECT FIT"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Hvid
EAN 5712716055261
Info 1 Bemærk. Passer kun til paneler med en højde på max. 12mm
Dimension 600 x 600 x 25mm
Materiale Aluminium
EAN 5712716055261

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ