Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED PANELER

LED lyspaneler til både kontorer og private hjem

Et LED panel er bedst egnet til at skabe et smukt oplyst miljø, der ligner naturligt lys så tæt som muligt. I de seneste år har flade LED paneler gjort sit indtog i både virksomheder og private hjem samt erstattet traditionelle armaturer.

Et LED lyspanel kan bruges som et dekorativt element i både kommercielle sammenhænge samt i private boliger. Det er en praktisk form for LED belysning, da de er ekstra tynde og herved ikke fylder meget i et rum.

Stilren og dekorativ belysning med et LED panel

Med LED paneler får du et kraftigt lys takket være den store flade. Samtidigt er et loftpanel pålideligt og nemt at montere. Du opnår ydermere behageligt lys, der ikke blænder dig, hvilket altid er et plus.

Loftpaneler er i dag blevet en af de mest populære valg i forhold til lyskilder, når det kommer til at skabe en dekorativ og god belysning. I stedet for at vælge en helt almindelige loftlampe er loftspaneler og LED lyspaneler et godt alternativ.

Sådan en loft lampe kan minde om et ovenlys vindue, hvilket bidrager til at åbne det pågældende rum mere op. Med vores LED panel 60x60 eller LED panel 30x120 får du loft lamper, der er velegnet til blandt andet at oplyse en lang gang, din butik, dit kontor eller din garage.

LED panel light sørger især for et fantastisk lysindhold de steder, hvor der ikke er naturligt lys på grund af manglende vinduer.

Populære i LED PANELER

Hvilket LED lyspanel skal jeg vælge?

Hvilket LED panel, du skal bruge, afhænger af flere faktorer. Først og fremmest er det vigtigt, at du overvejer størrelsen på dine LED paneler. Hos PlusLED tilbyder vi LED paneler i størrelsen 60 x 60, 30 x 120 og 30 x 30cm

Derudover skal du tage et kig på farvetemperaturen, der angives i Kelvin (K). Jo lavere tallet er, jo varmere lys vil du få. Vi anbefaler, at du vælger et panel med 3000K, hvis der er tale om en privat bolig eller et kontor. Mangler du derimod loft paneler til dit værksted eller din garage, er et panel med 4000K en god løsning.

En anden ting, du bør undersøge, er lysstyrken, som angives i lumen (lm). Jo højere tallet er, jo kraftigere er lyset. Hvor kraftigt lyset skal være kommer an på, hvor og hvordan LED panelet skal bruges.

Sidst men ikke mindst kan du tænke over, om LED panelet skal være dæmpbart eller ej. Det kan især være en fordel i private hjem, da du herved også kan bruge det som hyggebelysning. Her kan du vælge LED paneler med enten ikke-dæmpbar driver eller med dæmpbar driver.

Vælg et lyspanel i den rigtige størrelse – f.eks et LED 60x60 panel

Hos PlusLED.dk er størrelsen på det mest solgte LED panel 60x60cm. Dette er dog ikke ensbetydende med, at det er den rigtige størrelse i til netop dig. Vi sælger også 30x120cm samt 30x30cm paneler. Et LED 30x30 panel kan også erstatte en almindelig loftlampe.

Du kan med fordel vælge et LED panel dæmpbar

I vores udvalg af LED paneler tilbyder vi en række LED loftpaneler, som giver en moderne og effektiv belysningsløsning til ethvert rum. Disse LED lys paneler kommer i flere varianter, heriblandt dæmpbare udgaver, som kan tilpasses efter dine behov og præferencer. For dem, der foretrækker enkelthed og funktionalitet, tilbyder vi 1-10V dæmpning, hvor du nemt kan justere lysstyrken med en kompatibel 1-10V lysdæmper og en dertilhørende driver, som passer perfekt i en standard 1m LK fuga ramme.

Alternativt tilbyder vi Zigbee dæmpning for de teknologibegejstrede, hvilket muliggør fjernstyring af dine LED paneler via en app, hvilket gør det både praktisk og fremtidssikret. Vores LED paneler og LED lys paneler er designet til at opfylde dine lysbehov med både funktionalitet og æstetik i tankerne.

LED Panel Troldtekt

LED paneler, der elegant integreres med Troldtekt loftsbeklædning, vinder stigende popularitet for deres stilfulde og diskrete udseende. Hos PlusLED.dk har vi anerkendt denne trend og udviklet en specifik ramme, der kun måler 25mm i højden, optimeret til brug med LED loftpaneler. Denne innovative løsning sikrer, at LED panelet sammen med rammen flugter perfekt med overfladen af 25mm tykke Troldtekt plader, skaber en æstetisk tiltalende installation.

Installationen af denne løsning er ligetil: Rammen monteres først på forskallingen, hvorefter Troldtekt pladerne omhyggeligt installeres rundt om LED panelets ramme. Resultatet er et bemærkelsesværdigt pæn og elegant finish, der kombinerer det bedste af moderne belysningsteknologi med traditionelle byggematerialer, hvilket er med til at skabe et både funktionelt og visuelt tiltalende rum.

Hvad er fordelene ved loftpaneler med LED belysning?

Hvis du er på udkig efter en kvalitetsbelysningsløsning til kommerciel eller privat brug, som vil reducere din elregning og hjælpe miljøet, er LED loft paneler et perfekt valg.

Med LED lys til loft, i form af en flad loftlampe, får du en fremragende belysning, der kan dæmpes alt efter den stemning og atmosfære, du ønsker at skabe. Desuden er billig LED lys mere effektivt end andre alternativer, har en lang levetid og tænder lige med det samme. Monteringen af LED paneler er nem og ligetil, da de kan monteres på både gipslofter, trælofter og troldtekt/træbeton m.m. Efter montering i en ramme, placeres LED panelet direkte på dit loft. Dette er et rigtig godt valg som loftbelysning.