Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED PANELER

LED lyspaneler til både kontorer og private hjem

Et LED panel er bedst egnet til at skabe et smukt oplyst miljø, der ligner naturligt lys så tæt som muligt. I de seneste år har flade LED paneler gjort sit indtog i både virksomheder og private hjem samt erstattet traditionelle armaturer.

Et LED lyspanel kan bruges som et dekorativt element i både kommercielle sammenhænge samt i private boliger. Det er en praktisk form for LED belysning, da de er ekstra tynde og herved ikke fylder meget i et rum.

Stilren og dekorativ belysning med et LED panel

Med LED paneler får du et kraftigt lys takket være den store flade. Samtidigt er et loftpanel pålideligt og nemt at montere. Du opnår ydermere behageligt lys, der ikke blænder dig, hvilket altid er et plus.

Loftpaneler er i dag blevet en af de mest populære valg i forhold til lyskilder, når det kommer til at skabe en dekorativ og god belysning. I stedet for at vælge en helt almindelige loftlampe er loftspaneler og LED lyspaneler et godt alternativ.

Sådan en loft lampe kan minde om et ovenlys vindue, hvilket bidrager til at åbne det pågældende rum mere op. Med vores LED panel 60x60 eller LED panel 30x120 får du loft lamper, der er velegnet til blandt andet at oplyse en lang gang, din butik, dit kontor eller din garage.

LED panel light sørger især for et fantastisk lysindhold de steder, hvor der ikke er naturligt lys på grund af manglende vinduer.

Populære i LED PANELER

Hvilket LED lyspanel skal jeg vælge?

Hvilket LED panel, du skal bruge, afhænger af flere faktorer. Først og fremmest er det vigtigt, at du overvejer størrelsen på dine LED paneler. Hos PlusLED tilbyder vi LED paneler i størrelsen 60 x 60, 30 x 120 og 30 x 30cm

Derudover skal du tage et kig på farvetemperaturen, der angives i Kelvin (K). Jo lavere tallet er, jo varmere lys vil du få. Vi anbefaler, at du vælger et panel med 3000K, hvis der er tale om en privat bolig eller et kontor. Mangler du derimod loft paneler til dit værksted eller din garage, er et panel med 4000K en god løsning.

En anden ting, du bør undersøge, er lysstyrken, som angives i lumen (lm). Jo højere tallet er, jo kraftigere er lyset. Hvor kraftigt lyset skal være kommer an på, hvor og hvordan LED panelet skal bruges.

Sidst men ikke mindst kan du tænke over, om LED panelet skal være dæmpbart eller ej. Det kan især være en fordel i private hjem, da du herved også kan bruge det som hyggebelysning. Her kan du vælge LED paneler med enten ikke-dæmpbar driver eller med dæmpbar driver.

Vælg et lyspanel i den rigtige størrelse – f.eks et LED 60x60 panel

Hos PlusLED.dk er størrelsen på det mest solgte LED panel 60x60cm. Dette er dog ikke ensbetydende med, at det er den rigtige størrelse i til netop dig. Vi sælger også 30x120cm samt 30x30cm paneler. Et LED 30x30 panel kan også erstatte en almindelig loftlampe.

Du kan med fordel væge et LED panel dæmpbar

Blandt vores sortiment kan du finde flere af vores LED paneler i en dæmpbar udgave. Vi har to dæmpbare løsninger:

- 1-10V dæmpning. Med denne løsning til vælges der en dæmpbar 1-10V driver. Hertil skal der så bruges en 1-10V lys dæmper. Disse modeller findes i flere udgaver – bla. en type der kan sidde i en 1m LK fuga ramme.

- Zigbee dæmpning. Denne mulighed er en Smart Home løsning, hvor der er mulighed for at styre panelerne via app styring.

LED Panel Troldtekt

LED paneler, der indbygges i Troldtekt bliver mere og mere populært. Derfor har vi hos PlusLED.dk udviklet en ramme, der kun er 25mm høj. Med denne løsning får man et LED loftpanel og ramme, der er plan med 25mm Troldtekt plader.

Troldtekt rammen monteres på forskallingen, hvor efter Troldtekten fastgøres omkring rammen. Dette giver en utrolig pæn og elegant afslutning.

Hvad er fordelene ved loftpaneler med LED belysning?

Hvis du er på udkig efter en kvalitetsbelysningsløsning til kommerciel eller privat brug, som vil reducere din elregning og hjælpe miljøet, er LED loft paneler et perfekt valg.

Med LED lys til loft, i form af en flad loftlampe, får du en fremragende belysning, der kan dæmpes alt efter den stemning og atmosfære, du ønsker at skabe. Desuden er billig LED lys mere effektivt end andre alternativer, har en lang levetid og tænder lige med det samme. Monteringen af LED paneler er nem og ligetil, da de kan monteres på både gipslofter, trælofter og troldtekt/træbeton m.m. Efter montering i en ramme, placeres LED panelet direkte på dit loft. Dette er et rigtig godt valg som loftbelysning.