Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Panel 30x120

LED 30x120 Panel

30x120 LED paneler er smalle og aflange paneler med en rektangulær form. Er det denne type af lyspanel, du har brug for, er du kommet til det rette sted.

Et lys panel er en langt mere elegant løsning end eksempelvis armaturer til lysstofrør. Armaturer til lysstofrør er normalt hverken særligt flatterende at kigge på eller nemme at rengøre. På begge disse områder skiller et LED lys panel sig ud.

Med lyspaneler LED får du en lyskilde, der tænder med det samme, så du er fri for at vente på, at din lyskilde får flimret færdig. Derudover er et LED panel lydløst. Tag et kig i vores sortiment af LED 30x120 paneler, så du kan få den perfekte belysning.

Få en optimal og moderne belysning med et 30x120 panel

Et 30x120 panel er en moderne belysning, der er i stand til at oplyse et rum i forhold til dit ønske til formålet og stemningen. Takket være disse lyspanelers brede strålevinkel og den jævne lysfordeling får du den optimale belysning i et rum.

Denne form for lyspaneler fungerer lidt ligesom et ovenlysvindue, hvorfor de også er særdeles velegnede i rum uden vinduer. Et LED panel er nemt og hurtigt at montere i loftet, hvorefter du har et lyspanel med en estimeret levetid på 30.000 timer.

Populære i LED Panel 30x120

Et lyspanel er et populært og attraktivt valg mange steder

Det har ikke taget lang tid for lyspanelerne at blive et populært og attraktivt valg for mange. Som de fleste ved, er belysning en utrolig vigtig faktor i forbindelse med et rums udstråling og atmosfære.

I dette tilfælde er LED paneler ikke kun et mulehår foran de traditionelle lysarmaturer til lysstofrør. Derimod er disse paneler et helt hestehoved foran på grund af det stilrene udseende.

Derudover er der den energibesparelse, du opnår ved at vælge LED paneler fremfor normale lysstofrør. Vedligeholdelsen er også langt nemmere, da de har en lang levetid.

LED paneler er et rigtig godt alternativ til andre lyskilder disse steder:

- I kontormiljøer

- I hotelbranchen

- I gangarealer

- Som butiksbelysning

- I sundhedssektoren

- I et venteværelse

- På skoler

- I børnehaver

- I industrien

- I køkkenet

Lyspaneler er velegnet til at blive monteret i både trælofter, gipslofter, troldtekt/træbeton m.m.

Overvej dæmpbare 30x120 LED lyspaneler

LED paneler er mildest talt nok fremtidens belysningsløsning rigtig mange steder. Det er måske derfor værd at overveje, om dine 30x120 LED lyspaneler skal være dæmpbare. Det kan nemlig være en fordel både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Har du dæmpbare lyspaneler i dit hjem, kan du justere, hvor kraftigt lyset skal være i forskellige situationer. Skal du have et godt arbejdslys i køkkenet, eller har du brug for hyggebelysning?

På arbejdspladsen er det godt for medarbejdernes sundhed, velvære og effektivitet, at lyset er tilpasset den specifikke arbejdssituation. Det kan du nemt opnå ved at have dæmpbare LED lyspaneler.

Køb dit LED panel online hos PlusLED

Hos PlusLED har vi et godt udvalg af LED 30x120 paneler, men vi har også andre størrelser, hvis du har brug for det. Er der noget, du er i tvivl om, så kontakt os endelig via mail. Vi er parate til at hjælpe dig med at gøre en god handel online hos os.