Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Panel 30x30

Kompakt og elegant belysning med et LED 30x30 Panel

Denne type af LED paneler, er små og kompakte sammenlignet med det klassiske 60x60 panel. Det betyder at man med dette mindre LED panel, får en række anderledes og spændende muligheder for løsninger og opsætninger. 

Det store lysudbytte er dog bibeholdt, og funktionen er derfor grundlæggende den samme, blot i et mindre format. Denne type af LED panel er derfor særligt egnet til mindre rum hvor et 60x60 panel måske er for stort.

Få et bedre lys miljø med et 30 x 30 panel loftlampe

Søger du en flot og stilren loftbelysnings løsning, som fylder så lidt som muligt. Så er denne type LED panel måske noget for dig. De små 30x30 paneler har et stort lysudbytte som giver et stabilt og naturligt lys miljø. Du kan tilkøbe en ramme, som gør det nemt og enkelt at montere dit LED panel i loftet. Eksempelvis i et troldtekt loft, træloft eller gipsloft. 

Ved at tilkøbe en ramme, får du en belysningsløsning med et super flot og stilrent look. Samtidigt får du en løsning som kræver minimal vedligeholdelse, med en effekt der på mange måder minder om et ovenlysvindue. Det kan derfor være særligt attraktiv at anvende LED paneler i områder eller rum, hvor det naturlige lys er begrænset.


Populære i LED Panel 30x30

Flot og naturlig belysning med Lyspaneler

Et 30x30 lyspanel kræver halvdelen af den plads som et klassisk 60x60 panel har behov for. Dette giver nogle mulighed for nogle andre og måske mere spændende monteringsmuligheder.

En idé kunne være at montere 30x30 paneler rundt langs kanten af loftet, og på den måde skabe et kompakt indirekte lys. Med udgangspunkt i fortsat at have de klassiske 60x60 paneler monteret midt i rummet som den primære belysning. 

Ved at blande forskellige størrelser af LED paneler, giver du rummet et mere unikt og moderne look.

Kvalitets udvalg af 30x30 LED Loftpaneler

Her på siden finder du et stort udvalg af LED paneler i størrelsen 30cm x 30cm til montering i loft. LED paneler er i høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på at du får en lyskilde som vil være funktionsdygtig i flere år frem. LED Paneler skaber et godt belysnings miljø i private hjem og erhvervslokaler. En af de største fordele ved LED teknologi er lyskildernes lange levetid og lave energiforbrug. 

Fladt LED Panel med lang levetid

Moderne LED lyskilder har som oftest en levetid på minimum 15.000 timer. LED lyskilder er langt mere modstandsdygtige overfor rystelser og miljøpåvirkninger. Det mindsker risikoen for at LED lyskilden bliver defekt ved slag og rystelser, som ligeledes er med til at sænke risikoen for at LED panelet går i stykker under montering. Et LED panel er nemt at montere, og her på siden finder du et stort udvalg af rammer og tilbehør til LED paneler. Så du hurtigst muligt, kan få glæde af din nye belysning     

Stort udvalg af LED paneler i mange størrelser hos PlusLED

Hos PlusLED har vi et stort udvalg af LED paneler i mange forskellige størrelser. Du finder både dæmpbare og ikke dæmpbare paneler. Samt LED paneler som kan styres via WiFi, App og Zigbee smart home. Lyspaneler er særdeles velegnet til kontorbelysning, i hjemmet eller som en simpel og effektiv lyskilde i værkstedet. Panelets smalle konstruktion bevirker at man opnår en helt plan montage, som på mange måder minder om et ovenlysvindue.

LED lyspanel med justerbar lysfarve

Med muligheden for at vælge netop den varme eller hvide lysfarve som egner sig bedst til dit miljø eller område, er anvendelsesområdet enormt bredt. Du skal vælge et panel med CCT, som betyder at du løbende kan justere kelvingraden i lyskilden, hvis rummet skal bruges til flere forskellige aktiviteter. Lyskilder med CCT eller RGBW kan være en god løsning, hvis lyskilden skal installeres i et rum eller miljø med skiftende arbejdsopgaver.