Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Panel 30x60

Super kompakt belysning med LED 30x60 Panel

Denne type lyspanel er formet som et rektangel. Modsat det mere almindelige 60x60 panel som er firkantet. Denne type af LED panel giver nye og anderledes muligheder for montering og opsætninger. Selve lys funktionen er dog bibeholdt, og er derfor grundlæggende den samme, blot i en lidt anderledes form. Denne LED panel størrelse er derfor særligt egnet til mindre rum hvor et 60x60 panel muligvis ville være for stort.    

Med et 30 x 60 panel får du en minimalistisk loftlampe

Her får du en super flot og stilren loftbelysnings løsning, som kræver minimal plads. Du får med et LED panel, et stort lysudbytte som giver et stabilt og naturligt lys miljø.

Du kan med den rigtige ramme, montere dit LED panel helt plant med eksempelvis et troldtekt loft. 

Denne løsning giver et super flot og stilrent look, som kræver minimal vedligeholdelse. Du får nærmest effekten som man ville opleve fra et ovenlysvindue. Det kan derfor være særligt attraktiv at anvende LED paneler i områder eller rum, hvor det naturlige lys er begrænset.


Populære i LED Panel 30x60

Lyspaneler giver en flot og naturlig belysning

Med et 30x60 lyspanel får du en kvalitets lyskilde som ikke kræver lige så meget plads som et klassisk 60x60 panel. Dette giver nogle andre og måske mere spændende monteringsmuligheder. 

Netop fordi at panelet kun er 30 cm bredt, kan man for eksempel opnå en spændende lyseffekt ved montering af 30x60 paneler rundt langs kanten af loftet, og derved opnå et mere indirekte lys. Du kan dermed fortsat have de klassiske 60x60 paneler monteret midt i rummet som den primære belysning. 

Ved at blande størrelserne på dine LED paneler, kan du give rummet et mere unikt og knap så monotont look. Det kræver blot at panelerne har samme lysfarve, for den bedste effekt. Sammenlign derfor kelvin og Ra værdien på panelerne.

Kvalitets udvalg af 30x60 LED Loftpaneler

Her på siden finder du et stort udvalg af LED paneler i størrelsen 30cm x 60cm til montering i loftet. Produkterne er nøje udvalgt og er alle i høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på at du får en lyskilde som vil være funktionsdygtig i mange år frem, og som samtidigt giver et rigtigt godt belysnings miljø. En af de største fordele ved LED teknologien er nemlig lyskildens lange levetid. 

Fladt LED Panel med lang levetid

Flertallet af de moderne LED lyskilder har en levetid på +20.000 timer. Den lange levetid betyder at man ikke skal skifte lyskilde nær så ofte som tidligere, hvor man oftest gjorde brug af halogen eller glødepærer. LED lyskilder er samtidigt langt mere modstandsdygtige overfor rystelser og miljøpåvirkninger. Du formindsker dermed risikoen for at din LED lyskilde skulle blive defekt ved slag og rystelser. Dette er ligeledes med til at sænke risikoen for at panelet skulle gå i stykker under af og påmonteringen af panelet. LED paneler er nemme og montere. Du finder desuden et stort udvalg af rammer og tilbehør til LED paneler hos Plusled.     

Stort udvalg af LED paneler i mange størrelser hos PlusLED

Hos PlusLED har vi et stort udvalg af LED paneler i mange forskellige størrelser. Du finder både dæmpbare og ikke dæmpbare paneler. Samt paneler som kan styres via app og Zigbee. Det er derfor muligt at finde et panel som passer til langt de fleste projekter. Hvad end det måtte være kontorbelysning, lys til hjemmet eller blot en simpel lyskilde i værkstedet, så kan et LED panel anvendes alle steder. Dens lave massefylde gør at man får en super flot og plan montage, som på mange kan sammenlignes med et ovenlysvindue. Du finder ligeledes LED paneler med forskellige lysfarver, eller kelvin som det kaldes på fagsprog. 

LED lyspanel med justerbar lysfarve

Derved har du mulighed for at vælge netop den varme eller hvide lysfarve som egner sig bedst til dit miljø eller område. Du kan desuden også vælge et panel med CCT, som betyder at du løbende kan justere kelvingraden i lyskilden, hvis behovet skulle opstå. Dette kan eksempelvis være en attraktiv løsning, hvis lyskilden befinder sig i et rum / miljø med skiftende arbejdsopgaver.