Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Panel 60x120

Skab det optimale lysmiljø med LED 60x120 Panel

LED paneler giver et fantastisk lysudbytte, helt uden at blænde. Dette skyldes den store flade på panelet, som egentligt fungerer som en slags diffuser. Du vil derfor ikke kunne se nogle dioder eller skarpe lyskilder, hvilket bevirker et blødt og behageligt lysudbytte. Denne type belysning egner sig særligt godt til kontormiljøer, butikker og hoteller. 

Med et LED panel i denne størrelse, får man nemlig et rigtig stort lysudbytte, i et kompakt format, som ikke påvirker den øvrige indretning. LED paneler er nemlig flade, og monteres oftest helt tæt på loftet. Denne type belysning er derfor særligt attraktiv at anvende, i de funktioner og miljøer, hvor lampens udseende ikke spiller nogen central rolle, men hvor der kræves en kraftig og pålidelig lyskilde.

Med et 60x120 panel får du en stilren og moderne belysning

LED paneler kan dække et stort område med lys, og samtidigt gå i ét med loftet. Dette skyldes den stilrene og slanke form på panelet, som giver en unik følelse i rummet. Letheden fra et LED panel er ikke til at tage fejl af, hvilket også har gjort netop denne type lyskilde og lampe, til det foretrukne valg i mange erhvervs henseender. 

Særligt i kontormiljøer og hoteller er denne lyskilde ét af de foretrukne valg, når der skal opsættes kvalitets belysning som ikke påvirker rummets funktion ved at være til gene, som kan være tilfældet med store og nedhængte loft lamper.


Populære i LED Panel 60x120

Lyspaneler 60x120 cm giver naturlig belysning i mange situationer

Mange sammenligner LED paneler med en anderledes form for ovenlysvindue. Det kan nemlig godt føles som et regulært vindue med kig op til himlen, grundet det bløde lys som udspringer fra panelet. For selvom lysudbyttet er stort, er det muligt at kigge direkte på panelet uden at blive blændet. Dette er helt unikt for LED paneler og gør denne lyskilde til en attraktiv løsning til mange forskellige opgaver.

Du kan få lyspaneler i 120cm i forskellige lysfarver eller kelvingrader som det ofte kaldes. 3000K kelvin er den klassiske varm hvide farve man oftest anvender i privaten, hvorimod 4000K er lidt køligere. Den lidt køligere hvide farve, egner sig bedre til kontormiljøer, da denne farve øger koncentrationen og gør det muligt at arbejde i et behageligt lys miljø.

Den varme farve i 3000 kelvin kan nemlig virke lidt for beroligende i de situationer, hvor arbejdet som udføres, kræver stor koncentration over længere tid. Derfor vil 4000 kelvin, ofte føles som er mere naturligt arbejdslys for langt de fleste mennesker. Det er dog muligt at købe LED paneler med justerbar kelvin. Dette kaldes CCT, og du kan derfor justere lysets farve efter behov og rummets funktion.

Stort udvalg af dæmpbare 60x120 LED Loftpaneler

Dæmpbare lyspaneler i 120cm er suveræne hvis dit rum anvendes til flere forskellige funktioner. Hvis du eksempelvis skal holde et oplæg i et mødelokale, kan det i mange situationer være rart at dæmpe lyset over tilhørerne, så det naturlige fokus ligger på den som laver oplægget.

Det kan samtidigt være en god ide at opsætte nogle zoner i et rum, således at man kan justere lysets styrke, og dermed også strømforbrug i de zoner hvor der er behov for det. Særligt i store kontormiljøer, hvor der ikke altid er folk i arbejde på alle kvadratmeter i rummet. På hoteller kan en dæmpet belysning give en følelse af ro og afslapning, hvilket kan bidrage til at gæsterne slapper mere af og nyder opholdet.

Find dit nye LED Panel i det store udvalg hos PlusLED

Hos PlusLED, finder du et stort udvalg af lyspaneler i 120 cm i høj kvalitet. Vi har et nøje udvalgt sortiment som dækker langt de fleste behov for belysning. Lyspaneler i mange forskellige størrelser med LED, samt med forskellige grader af kelvin. Du kan finde lys paneler med justerbar lys farve, samt monterings rammer som gør det til en leg at opsætte dine nye 60x120 LED paneler i eksempelvis troldtekt lofter og andre træbeton lofter.