Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Panel 60x60

LED lyspanel 60x60

Har du ligesom så mange andre fået øjnene op for et LED panel? Lyspaneler er helt sikkert en belysning, der er kommet til verden for at blive en stor del af vores hverdag. Og der er en rigtig god grund til, at mange vælger at have et LED lyspanel.

Et LED 60x60 lyspanel er et brugervenligt LED panel, der kan anvendes som almen belysning og derved erstatte andre loftsarmaturer.

Med et lyspanel, såsom en LED lampe 60x60, får du desuden belysning, der minder utrolig meget om et ovenlysvindue. Det gode ved et 60x60 LED panel er dog, at det er langt billigere end et ovenlysvindue. Tag et kig i vores udvalg for at blive inspireret til dit valg af et LED 60x60 panel.

Skab et flot og stilrent rum med et LED 60x60 panel

Traditionelle lysarmaturer er ikke altid behjælpelige med at gøre et specifikt rum både flot og stilrent. Det er du sikret med LED paneler, da de tilbyder både stil og elegance til et rums udtryk.

LED lyspaneler er med til at lyse et rum op på den mest optimale måde, mens de samtidigt åbner rummet op. Benytter du dig af et LED panel 60x60 eller flere, kan du eksempelvis oplyse en lang og mørk gang eller få et helt igennem dejligt lysindfald i rum, hvor der ikke er vinduer.

Har du lyspaneler i stedet for LED lysstofrør, får du en større flade, der lyser rummet op. Belysningen er kraftig, men stadig behagelig, og så blænder eller flimrer lyset ikke. Derudover er LED paneler lydløse.

Populære i LED Panel 60x60

Opnå energibesparelser og andre fordele med et 60x60 LED panel

Har du mange gamle lysstofrør, du vil udskifte til en energibesparende lyskilde, der også har andre fordele? Så er LED paneler den bedste løsning. LED lyspaneler er nemlig en rigtig god investering, da du opnår store besparelser på strømforbruget. Sammenligner du et almindeligt lysarmatur med et LED panel, ligger energibesparelsen på cirka 65 %.

En anden fordel, du får med LED paneler, er, at de har en længere levetid. Du skal derfor yderst sjældent købe nye. Endvidere er lysspredningen fra et LED lyspanel meget bedre i forhold til lysstofrør, hvilket giver dig et rigtig godt arbejdslys på eksempelvis en arbejdsplads.

Ønsker du en høj hygiejne i miljøet på din arbejdsplads, bør du ligeledes vælge lyspaneler, da der ikke kan komme insekter ind i selve LED panelerne. De vedligeholdelsesvenlige LED 60x60 paneler kan ydermere nemt udskiftes direkte med en 60x60 loftsplade og anvendes typisk disse steder:

- Kontorer

- Uddannelsesinstitutioner

- Butikker

- Venteværelser

- Private hjem 

Vores kundeservice hjælper dig til det rette køb af 60x60 LED paneler

Det kan være en stor mundfuld at springe ud i et køb af et eller flere LED 60x60 paneler. Har du brug for hjælp til dette, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail. Vi er altid friske på at klæde dig på til et køb, du bliver tilfreds med.

Har du ikke brug for et 60x60 LED panel, forhandler vi også andre LED paneler såsom:

LED Panel 60x60 Troldtekt - Integreret belysning og akustik

Opgrader dit interiør med vores LED Panel 60x60 Troldtekt, der tilbyder en effektiv løsning på både belysning og akustik i ét smart design. Denne innovative kombination sikrer en optimal akustik samtidigt med at levere en stærk og jævn belysning, perfekt til både kontorer og private hjem.

For at fuldende installationen tilbyder vi specialdesignede rammer, der sikrer en glat og plan overflade. Disse rammer er nemme at montere og integrerer sømløst med både LED paneler og dit eksisterende loft for at skabe et plant og stilfuldt look.

Vælg den rigtige ramme for dit 60x60 LED panel - The Perfect Fit

  • Til standard Troldtekt, er vores elegante perfect fit hvide ramme et fremragende valg. Denne ramme blander diskret ind med lysere loftflader og forstærker rummets luftige følelse.
  • Til sort Troldtekt, anbefaler vi vores perfect fit sorte ramme, der komplementerer de mørkere paneler perfekt, ideel for at skabe en strømlinet og moderne æstetik i rummet.

Uanset dit valg af panel og ramme, kan du være sikker på, at LED Panel 60x60 Troldtekt vil forbedre både funktionaliteten og æstetikken af dit rum, samtidigt med at tilbyde en praktisk løsning til dit Troldtekt / træbeton loft