Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Tilbehør til LED Paneler

Stort udvalg af tilbehør til LED Panel rammer 60x60 

For at anvende det fulde lysudbytte fra dine LED paneler, så effektivt og hensigtsmæssigt som muligt, kræver det ofte monterings tilbehør i et eller andet format. Det kunne eks. være en ramme som sikrer plan montering i troldtekt lofter, eller et wireophæng de steder hvor loftshøjden tillader eller kræver dette. Denne kategori samler derfor tilbehør til LED paneler, til en lang række af de monterings løsninger som vi hos PlusLED finder optimale og effektive med LED lyspaneler. LED paneler giver mange forskellige monteringsmuligheder, det er derfor vigtigt at man anvender det rigtige tilbehør, så man får mest muligt udbytte, af sine LED lyskilder.

Hos PlusLED finder du LED panel troldtekt ramme

Hvis du er på jagt efter den helt perfekte ramme, til montering af LED paneler i troldtekt loft. Så har vi hos PlusLED en af markedets bedste og mest optimale løsninger. Vores Troldtekt Ramme til LED Panel i 60x60 med perfect fit, sikrer en flot og æstetisk montering. Den minimalistiske panel ramme, sikrer at LED panelet, efter montering, vil ligge helt plan med dit troldtekt loft. Du får med denne perfect fit ramme, en løsning som giver et super flot og stilrent udtryk, med et panel som ligger helt plant med loftet. Nem og hurtig montering, gør det ligeledes nemt at af- og påmontere panelet i rammen efterfølgende, hvis dette skulle blive nødvendigt.


Populære i Tilbehør til LED Paneler

Rammer og wiresæt til montering af Lys panel 30x120

I nogle tilfælde kan der være så højt til loftet, at den eneste mulighed for at anvende LED paneler, er at montere dem tættere mod gulvet. Dette kan lade sig gøre, ved brug af wire ophængssæt til LED panel. Disse stålwire, gør det muligt at sænke LED panelet 1 meter ned fra loftet. Hvilket kan gøre en stor forskel, hvis der eksempelvis er 4 meter til loftet. Den nemme og brugervenlige montering af wireophæng til LED lyspanel, gør dette sæt populært i de situationer hvor man ønsker panelet tættere mod gulvet.