Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Spot | Philips Ra90 | PRIMA | Børstet Alu | Gu10 230V (Dæmpbar)

Varenummer: 8861S7

LED Indbygningsspot - Børstet aluminium - 230V Spot - Philips LED Gu10 - Ra >90 - 3000K - Må monteres direkte i isolering - Indbygningshøjde på 68mm - 365 lumen (erstatter 50w) - Dæmpbar - 60° lysspredning

Simpel og smart skruemontering med torx 10 skruer - Nemt klik system til Gu10 lyskilde, hvor der ikke er  synlig monteringsfjeder på front.

Du får her et PRIMA spot, hvor alle materialer er udført i højeste kvalitet.

139 kr.

Pakken indeholder:

1 stk.
Gu10 Spot | 230v Indbygningsspot | Prima I Børstet Alu.
1 stk. ( Vælg variant )
"LED Spot | Philips Ra90 | PRIMA | Børstet Alu | Gu10 230V (Dæmpbar)"

Indbygningsspot i børstet alu. med Philips Ra90 Gu10 LED

Flot og stilrent LED spot med front i børstet alu finish i en super god kvalitet.  Med dette spot får du ekstraordinær høj lyskvalitet via Philips Ra90 LED Gu10 lyskilde til markedets skarpeste pris.

Indbygningsspottet er en 230v PRIMA Gu10 indbygningsspot udarbejdet i flot børstet aluminium design, der medvirker til et flot og stilrent udtryk på loftet efter montering. Spottet har indbygningshøjde på 68mm, en enkel skruemontering via torx 10 skruer og et nemt klik system til gu10 lyskilde, hvor der ikke er synlig monteringsfjeder på selve fronten.  

Philips LED spot i børstet alu med høj farvegengivelse (Ra) og høj lysspredning

Gu10 led lyskilden fra Philips er her udstyret med noget af markedets bedste teknologi til farvegengivelse. En Ra–værdi på Ra90 er din garanti for en høj lyskvalitet. Lyskilden er dæmpbar og dæmper godt på de mest gængse led dæmpere på markedet.

Med den enestående 60 graders lysspredning får du et fantastisk lysfald, der egner sig perfekt til loftbelysning med spots. Du undgår samtidig evt. søljebelysninger der kan forefindes på spot monteret langs med vægge. Lysets farve er holdt i en varm-hvid (3000K) der kombineret med den høje farvegengivelse på Ra90 giver et fantastisk flot lys. 

Gu10 Spot i rundt børstet alu. design

230v indbygningsspottet er udarbejdet i gennemført børstet alu. design der giver et flot udtryk på loftet efter montering – spottet er en super belysnings løsning til rum som køkken, badeværelse, kontor eller bare som generel loftsbelysning.

Videresløjfningsdåsen i indbygningsspottet er udstyret med hele 5 connectere til videresløjfning og evt. kobling af variable tænd/sluk muligheder. Herudover er kabel aflastningen lavet uden skruer der gør dette spot særligt nemt at arbejde med.

Spottet kan nemt monteres i trælofter, gipslofter, troldtekt/træbeton mv. – til huludskæring benyttes hulbor/hulsav på Ø76mm – her er det altid en god ide at udføre en testudskæring før endelig montering (Du finder alle vores hulbor her).

PRIMA indbygningsspot i højeste kvalitet - Elektrikkernes foretrukne!

Du får her et af markedets aller bedste Gu10 spots, hvor kvalitet og detaljer er i fokus. Med dette spot får du bla.

Ekstra stærke monteringsskruer. Mange andre spots på markedet har skruer, der nemt knækker ved montering med el værktøj. Dette spot er udstyret med forsstærket skruer og svingarm for at forhindre dette. 

Plastikhus, hvor sikkerheden er i top. Spottet kommer med et ekstra kraftigt og stærkt baghus. Alle plastik dele er udført i brandhæmmende materiale.

Ekstra pæn tilslutning til loftet. Fronten er udstyret med et dobbeltfjeder system, der sørger for den bedste tilslutning til loftet. Dette giver et ekstra pænt finish.

Nem mulighed for videresløjfning. Spottet har 5 stk klemmer til montering af kabel. F, N og Jord til forsyning, samt 2 ekstra klemmer, der gør det muligt at lave flere tændinger.

 

Til montering benyttes 90 graders downlight/installationskabel – du finder vores udvalg her (Downlight/Installationskabler).


Yderligere information "LED Spot | Philips Ra90 | PRIMA | Børstet Alu | Gu10 230V (Dæmpbar)"
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Ja
Farve: Alu / Børstet
Farvegengivelse(Ra/CRI): Ra>90
Lumen: 365lm
Lysfarve: 3000K
Lyskilde type: Gu10
Lysspredning: 60°
Tæthedsgrad (IP): IP44
Volt: 230V
Watt: 5W
IP-Klasse IP44
Info 1 5 STK Connecter med fast aflastning for kabel, uden skruer
Info 2 Må monteres direkte i isolering
Dimension 68mm - Indbygningshøjde
Kipvinkel 30°
Huldiameter Ø76mm (lav testudskæring før montering)
Spotdiameter 90mm (front)
Estimeret levetid 25.000 timer (GU10)
EAN 5712716886179

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ