Salg af belysning & el-artikler
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Spot | Philips Ra90 | PRIMA | Mat. Hvid | Gu10 230V (Dæmpbar)

Varenummer: 8860S7

LED Indbygningsspot - Mat hvid - 230V Spot - Philips LED Gu10 - 3000K - Må monteres direkte i isolering - Indbygningshøjde på 68mm - 365 lumen (erstatter 50w) - Dæmpbar - 60° eller 36° lysspredning.

Simpel og smart skruemontering med torx 10 skruer - Nemt klik system til Gu10 lyskilde, hvor der ikke er  synlig monteringsfjeder på front.

Du får her et PRIMA spot, hvor alle materialer er udført i højeste kvalitet.


144 kr.

Pakken indeholder:

1 stk.
Gu10 Spot | 230v Indbygningsspot | Prima I Mat Hvid
1 stk. ( Vælg variant )
"LED Spot | Philips Ra90 | PRIMA | Mat. Hvid | Gu10 230V (Dæmpbar)"

Indbygningsspot i mat.hvid med Philips Ra90 Gu10 LED

Flot og stilrent LED spot i mat.hvid finish i super kvalitet - her får du exceptionel høj lyskvalitet via Philips Ra90 LED Gu10 lyskilde til markedets skarpeste pris. LED spottet leveres med 230v PRIMA Gu10 indbygningsspot udarbejdet i elegant mat.hvid design, der medvirker til et enkelt og stilrent udtryk på loftet efter montering.

Indbygningspottet har lav indbygningshøjde på 68mm, enkel skruemontering via torx 10 skruer og nemt klik system til Gu10 lyskilde, hvor der ikke er synlig monteringsfjeder på front.  

Philips LED spot i mat.hvid med høj farvegengivelse og høj lysspredning

LED lyskilden fra Philips er her udstyret med noget af markedets bedste farvegengivelse (Ra90) hvilket er din garanti for en høj lyskvalitet. Lyskilden er dæmpbar og dæmper godt på de mest gængse LED dæmpere på markedet.

Med den unikke 60 graders spredning på lyskilden opnår du et fantastisk lysfald der egner sig perfekt til spot belysning i lofter. Du undgår samtidig søljebelysnings effekten der kan opstå på spot monteret tæt på vægge. Lysets farve er holdt i en varm-hvid (3000K) der kombineret med den høje farvegengivelse på Ra90 giver et fantastisk flot lys. 

Gu10 Spot i rundt mat.hvid design

230v indbygningsspottet er udarbejdet i elegant mat. hvid design der giver et anonymt og enkelt udtryk efter montering – spottet er en super belysningsløsning til eksempelvis køkken, badeværelse, stue, kontor mv.  

Videresløjfningsdåsen i spottet er udstyret med hele 5 connectere til eks. kobling af variable tænd/sluk muligheder. Herudover er kabel aflastningen lavet uden skruer der gør dette spot særligt nemt at arbejde med.

Spottet kan nemt monteres i trælofter, gipslofter, troldtekt/træbeton mv. – til huludskæring benyttes hulbor/hulsav på Ø76mm – her er det altid en god ide at udføre en testudskæring før endelig montering (Du finder alle vores hulbor her).

PRIMA indbygningsspot i højeste kvalitet - Elektrikkernes foretrukne!

Du får her et af markedets aller bedste Gu10 spots, hvor kvalitet og detaljer er i fokus. Med dette spot får du bla.

Ekstra stærke monteringsskruer. Mange andre spots på markedet har skruer, der nemt knækker ved montering med el værktøj. Dette spot er udstyret med forsstærket skruer og svingarm for at forhindre dette. 

Plastikhus, hvor sikkerheden er i top. Spottet kommer med et ekstra kraftigt og stærkt baghus. Alle plastik dele er udført i brandhæmmende materiale.

Ekstra pæn tilslutning til loftet. Fronten er udstyret med et dobbeltfjeder system, der sørger for den bedste tilslutning til loftet. Dette giver et ekstra pænt finish.

Nem mulighed for videresløjfning. Spottet har 5 stk klemmer til montering af kabel. F, N og Jord til forsyning, samt 2 ekstra klemmer, der gør det muligt at lave flere tændinger.

 

Til montering benyttes 90 graders downlight/installationskabel – du finder vores udvalg her (Downlight/Installationskabler).


Yderligere information "LED Spot | Philips Ra90 | PRIMA | Mat. Hvid | Gu10 230V (Dæmpbar)"
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Ja
Farve: Hvid
Farvegengivelse(Ra/CRI): Ra>90
Lysfarve: 3000K
Lyskilde type: Gu10
Lysspredning: 36°, 60°
Tæthedsgrad (IP): IP44
Volt: 230V
Watt: 5W
Info 1 5 STK Connecter med fast aflastning for kabel, uden skruer
Dimension 68mm - Indbygningshøjde
Kipvinkel 30°
Huldiameter Ø76mm (lav testudskæring før montering)
Spotdiameter 90mm (front)
Estimeret levetid 25.000 timer (GU10)

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ