Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED stearinlys | 3 stk. bloklys | Multifarvet | Inkl. fjernbetjening

Varenummer: 34142
Skab en varm og romantisk atmosfære med vores LED-lys med ægte flammeeffekt. Dette sæt med 3 batteridrevne lys er ideelle til at pynte og skabe stemning i ethvert rum. De har en realistisk flammebevægelse og kommer i 12 forskellige farver. Med fjernbetjeningen kan du styre lysene individuelt eller samtidigt.

199 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"LED stearinlys | 3 stk. bloklys | Multifarvet | Inkl. fjernbetjening"

LED-lys med ægte flamme effekt

Få den perfekte atmosfære med vores sæt med 3 stk LED lys med ægte flammeeffekt. Disse lys er ideelle til at pynte og skabe en særlig, varm, romantisk og festlig stemning i ethvert rum. Med deres realistiske og naturlige udseende vil de give dig den perfekte belysning uden bekymringer om brande eller forbrændinger.

Realistisk flammebevægelse

Vores LED-lys er designet med en imponerende flammeeffekt, der bevæger sig og blinker som en ægte flamme. Uanset om du bruger dem til afslapning, romantiske dates eller som en dekorativ detalje til fester, vil de skabe en overraskende realistisk atmosfære.

Sikre og genanvendelige LED fyrfadslys

Disse flammefri LED lys er fremstillet med paraffinbelægning, der giver dem et naturligt udseende som traditionelle vokslys. De er lavet af holdbart polykarbonat, hvilket gør dem sikre at bruge og genanvendelige. Du behøver ikke bekymre dig om brand eller dryppende voks, da de er batteridrevet og ikke blæser ud i vinden.

Multifunktionel Belysning

Disse LED lys kommer i 12 forskellige farver, der kan indstilles efter dine præferencer. Du kan vælge mellem forskellige belysningsindstillinger, herunder en multicolour-indstilling, hvor lyset automatisk skifter farve. Med fjernbetjeningen kan du styre de tre lys individuelt eller samtidigt. Derudover har de en praktisk timerfunktion, der slukker lyset automatisk efter den valgte tid.

Yderligere information "LED stearinlys | 3 stk. bloklys | Multifarvet | Inkl. fjernbetjening"
Anvendelses(område): Indendørs
Dimension Ø7,5 x 10 cm; Ø7,5 x 12,5 cm; Ø7,5 x 15 cm
Info 2 Batteri til fjernbetjening (inkluderet); CR2025
Info 1 Batteritype AA
EAN 8435527825683

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ