Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

12V LED strip

12V LED Strip er en flexibel og energieffektiv lyskilde

Er du på udkig efter LED strips til dit hjem eller til professionelle formål? Du behøver ikke lede længere. Vi har et godt udvalg af LED lys i form af LED strips 12V og takket være mange års erfaring, har vi den viden, der er nødvendig for at rådgive dig omkring dit projekt.

Med LED strip lights får du en alsidig og enkel lyskilde, der kan bruges på et utal af måder. Du kan nemt og hurtigt montere dine lysbånd LED de steder, hvor du ønsker ekstra lys og ikke vil benytte skruer.

En LEDstrip er både fleksibel, holdbar og energieffektiv, hvilket gør det til en overkommelig og praktisk løsning som både bolig- og erhvervsbelysning. Tag et kig i vores udvalg og find den rette LED light strip for dig.

Populære i 12V LED strip

Hvad er 12V LED strips og LED bånd 12V?

Ved køb af LED light strips får du en lyskilde, der består mange små LED dioder. En LED strimmel er forsynet med dobbeltklæbende tape, så du nemt selv kan placere den på diverse blanke overflader.

I og med at LED lamper 12V, såsom LED bånd, er yderst fleksible kan de monteres steder, hvor der ellers ikke er plads til andre typer af belysning eller billig LED lys.

Du kan også vælge at montere dine LEDstrips i en LED lysskinne eller LED liste. Med en LED skinne bliver din 12V LED strip beskyttet optimalt mod alt lige fra snavs til skidt m.m.

Det er muligt at købe indendørs og udendørs LED bånd i flere længder, der kan forlænges eller forkortes efter behov. Det er derfor et rigtig godt alternativ til belysning i både soveværelset, køkkenet, stuen, på kontoret m.v.

Vælg LED lysbånd og LED strips til de små opgaver indendørs og udendørs

Med LEDlysbånd får du mulighed for at sætte et personligt præg på dit hjem både indendørs og udendørs. Samtidig opnår du en miljøvenlig og billig lyskilde, da LED belysning både er holdbart samt har en lang levetid.

Du kan placere LED bånd stort set alle steder så længe, at overfladen er bred nok. Det kan for eksempel være som bagbelysningen på et spejl, som køkkenbelysning under overskabe, som stemningsbelysning i stuen m.m.

Ønsker du at placere LED lysbånd udendørs, er det vigtigt, at du køber vandtæt LED lys. Vælger du LED lysbånd vandtæt, er du sikret, at det ikke går i stykker, når det regner. LED strips udendørs kan blandt andet benyttes til at oplyse et tagudhæng eller fremhæve specifikke bygningsdele.

Ydermere kan 12V LED lys og LED bånd udendørs anvendes som orienteringslys ved mørke områder, såsom trapper eller indgange, hvor der er brug for at gøre opmærksom på flere niveauer eller lignende.

Skab en hyggelig stemning og atmosfære med et LEDbånd og en LED strip

Et andet sted, hvor du kan anvende LED bånd, er som hyggebelysning i soveværelset eller på børneværelset. Hvis du selv eller dine børn elsker hygge og lys, er en LED ledning det rette valg.

LED bånd kan bruges til at opnå en effektfuld og unik belysning mange steder i hjemmet. På den måde kan lyset være med til at skabe lige netop den stemning og atmosfære, du ønsker.