Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

24V LED strip

24V LED lysbånd

Leder du efter en belysningsløsning til et eller flere steder, hvor du ikke har mulighed for at anvende traditionelle lyskilder? Så kan du godt ånde lettet op.

Her hos PlusLED finder du nemlig et rigtig stort udvalg af 24V LED strips, der sikrer, at du kan få et godt lys alle de steder, hvor du ønsker det.

Hvis du har hjørner, buede overflader eller specielt smalle steder, hvor du ønsker lys, så bør du tage et kig nærmere på eksempelvis en LED strip 24V.

Hvad er LED strips?

LED strip lys er en forholdsvis ny belysningskilde, der er perfekt til en moderne bolig med en skandinavisk indretning. I og med at LED bånd 24V giver en anderledes og hyggelig belysning, hvor pladsen er trang, benyttes 24V bånd en del i de danske hjem.

En LED strip eller et LED bånd er præcis det samme. Som navnet antyder, sidder der små LED lys på et bånd. At lyset sidder på disse små bånd betyder, at du kan montere dem stort set alle steder i dit hjem.

Det er dog ikke kun i din bolig, at det er fordelagtigt at bruge en 24V LED strip. LED strips kan nemlig også være et godt supplement til belysningen i en butik, en restaurant, et diskotek samt andre lignende steder.

Populære i 24V LED strip

Sæt kulør på tilværelsen med LED 24V RGB

Har du en bar, en indendørs pool, en natklub eller et andet sted, der trænger til lidt kulørt belysning? Så kan du med fordel kigge nærmere på vores LED strips RGB.

Helt almindelige RGB LED strips er nemlig bånd, hvor hver af de små lysdioder kan lyse i tre forskellige farver. De tre farver er rød, grøn og blå (RGB).

Med LED strips RGB kan du altså hurtigt få lidt kulør ind i din tilværelse. Du skal blot sætte dine strips op de steder, hvor du har brug for andet end almindeligt hvidt lys.

Find smart home tilbehør til din LED strip

Når du køber LED lys strips, skal du være opmærksom på, at du måske kan have brug for forskellige former for tilbehør såsom en LED driver 24V. En LED driver er en lille styreboks, der kan styre dine LED strips. En anden form for tilbehør, du kan overveje, er en 24V LED controller.

Derudover bør du altid huske at tjekke, om den 24V LED strip, du er blevet varm på, er til indendørs eller udendørs brug alt efter, hvor du skal bruge den. Det er nemlig ikke alle LED strips, der kan bruges udendørs.

Find billige LED strips hos PlusLED

Det kan godt være, at du kan finde en billig LED strip i vores sortiment. Men det betyder ikke, at den ikke er i en god kvalitet. Du finder nemlig kun produkter i en høj kvalitet på vores side, da vi ønsker, at vores kunder får det bedste af det bedste.

Har du på en eller anden måde brug for hjælp til dit køb hos PlusLED, er du altid velkommen til at kontakte os.