Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

12V LED strip

Nedenfor finder du vores udvalg i 12V LED Strip/LED Bånd. Med denne løsning får du en enkel løsning der uden den store el-faglige viden kan monteres hvor ekstra lys ønskes. Led båndet har en kraftigt dobbelklæbende tape, der gør det ideelt til at imødekomme lysbehov på steder hvor det ikke er optimalt at benytte skruer. 12V Led strips er en super løsning til at sætte et personligt præg på dit hjem, hvad enten det er bagbelysningen af et spejl, underskabe i køkkenet eller stemingsbelysning i stuen, er dette en enkel og stilren løsning.

10 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

10 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Hvordan monteres 12V Led Strips?

Det er enkelt og nemt at monteres vores 12V LED strip - strips har dobbeltklæbende tape som nemt sidder fast til blanke overflader som eksempelvis underskabe, møbler, lister mv. du kan selv montere 12V LED bånd og det er en super løsning til eksempelvis køkken, kontor, badeværelse, kontor, stue, børneværelse mv.

1. Først afmåles den ønskede længde på genstanden for montering. 2. Dernæst tilklippes led strip i den ønskede længde (Goobay 12V Led strip kan klippes pr. 3 led). 3. Sørg for at området er rent og støvfrit, tør evt. efter med en ren støvklud. 4. Fjern forsigtig det første af tapen i den ene ende og monteres forsigtigt, fjern herefter tapen i takt med at strip monteres. 5. Benyt enten tilslutning til 12V LED Driver eller tilslut i 12V Strømforsyning - herefter i stikkontakt eller lampeudtag (kun led driver). 6. Led strip er nu monteret korrekt og er klar til brug.