Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

LED Strip m/sensor (Skabslys/Natlys)

Praktiske led lysbånd med bevægelses sensorer til oplysning ved åbning af skabe, skuffer og lign. En led strip med sensor er en god løsning til eks. nattelys på badeværelse, børneværelse eller soveværelse. Her får du et indirekte lys til orientering der samtidig ikke blænder eller forstyrrer andre sovende. Nogle led lysbånd i denne kategori er med batteriforsyning, mens andre har stikprop til fast forsyning. 

LED Lysbånd med sensor - monter så sensor fanger bevægelse

Når du monterer en led strip med sensor i eks. et garderobeskab eller andet møbel, er det vigtigt at sensor vender således at den kan fange bevægelsen og derfor tænder. Mange af vores led strips med sensor kommer med kraftig 3M tape på bagsiden, sørg for at teste med sensor inden du opsætter led båndet med tapen.  

Levetid på led strip med batteri

Nogle af vores led lysbånd med sensor forsynings via batteri, her kan du med fordel overveje hvor hyppigt i løbet af dagen lyset aktiveres. Levetiden på batterier vil i høj grad afhænge af hvor led strip monteres eks. badeværelse med +10 besøg pr. dag eller alternativt et tøjskab med 2 åbninger pr. dag. 

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste