Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Fest Lys

Party lys og kulørte lyskæder til et hvert formål

Skal der være fest, så lad der være fest. Med det rigtige festlys slår du tonen an for atmosfæren til festen. Når dine gæster ankommer til en god stemning, kan festen bare ikke slå fejl.

I vores kategori med party lyskæder finder du alt, hvad du har brug for til den ekstraordinære bryllupsfest, havefest, sommerfest, fødselsdagsfest – kort sagt til enhver festlig lejlighed.

Du kan frit vælge i vores sortiment, om din udsmykning med lys skal være en party lyskæde, lyskæder LED, kugleformede havelamper eller, om du går all in med en smart havespot.

Skal du bruge farvede lys, har vi gjort det nemt for dig. Du finder nemlig også løse pærer til lyskæde kulørte lamper i denne kategori.

Populære i Fest Lys

Der er fest og go' musik – og kulørte lamper (farvet lys)

Overskriften er en del af teksten i den gode gamle sang ”Så går vi til enkebal”, som især den ældre generation sikkert kender. Selvom at det er en ældre sangtekst, kan den perfekte fest ikke beskrives på en bedre måde.

Sørg for at dine gæster får en fantastisk aften sammen med dig ved at sætte en partykæde eller flere op i haven, på terrassen, i festlokalet eller partyteltet. En lyskæde med pærer i forskellige farver kan hænges alle de steder, hvor du ønsker en skøn og hyggelig belysning.

Husk at købe lyskæder batteri, så du kan få et smukt dækket bord uden at skulle være afhængig af stikkontakter. Det er også værd at tage et kig på vores udvalg af LED stearinlys. På den måde er der ingen fare for, at nogen bliver brændt af til din festlige lejlighed.

For at understrege en romantisk begivenhed kan du bruge flere kugleformede havelamper med en rød E27 LEDpære i samtidig med, at du hænger masser af lyskæder udendørs. Vores udendørs lyskæder med lysende dugdråber har i den grad romantikken i højsædet.

Hos PlusLED finder du E27 LED pærer i både glas og i en praktisk plastikversion, der ikke går så nemt i stykker. Ved at bruge LED pærer i plastik skal du ikke bekymre dig for, om du kommer til at svinge din dansepartner ind i de kulørte lamper.

Party lys til dig der virkelig vil have fest og farver

Er du virkelig til fest og farver, bør du kigge nærmere på vores smarte havespots, der er blandt vores produkter i denne kategori. Disse Smart Light havespots er det mest optimale lys til oplysning af bede, buske, træer, facader eller noget helt femte.

Du får 16.1 millioner farver, der kan generere flere millioner farvekombinationer. Alle disse farver kan du nemt styre fra en fjernbetjening eller via en app på din smartphone. Der er spyd med de enkelte havespots således, at du nemt kan flytte dem fra sted til sted udendørs. Skal du have et diskotek til din fest, er denne type lampe ligeledes velegnet, da de også kan bruges indendørs.

En party lyskæde er så meget mere end bare lyskæder til fest

En LED lyskæde er stemningsskabende uanset begivenheden. Skal du holde en fest med et tema som tivoli, karneval og cirkus, er det oplagt at bruge partylys. Men en lyskæde eller en havespot kan også bruges i forbindelse med en teater- eller musikscene.

Hvis du skal afholde en festlig begivenhed, kan du aldrig gå galt i byen med party lyskæder og anden form for festbelysning