Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Klemmelamper

Mangler du en klemmelampe, også kaldt for en klemlampe, en lampe med clips, en klipslampe eller en klemspot, er du landet på den rette side. Med denne type af lampe får du en fleksibel og funktionel belysning, du kan bruge stort set alle steder i dit hjem.

En klemmelampe er utrolig nem at montere, mens det også er let at flytte den fra sted til sted, hvis der er behov for det. Med denne lampe kan du derfor slippe din fantasi løs og placere den lige netop der, hvor du har brug for ekstra lys. 

En klemmelampe giver dig lys, hvor pladsen er trang

Med en LED klemme lampe får du mulighed for at få lys de steder, hvor der ellers ikke er plads til en lampe. Du kan herved få et funktionelt lys overalt i dit hjem, når du anvender klemlamper.

Med en lille klemmelampe LED, er du sikret en billig bordlampe. Du behøver nemlig ikke at have flere bordlamper, da den blot kan flyttes fra det ene sted til det andet alt efter behov. Du kan eksempelvis bruge en spotlampe med klemme til reol belysning. Det sørger for, at din bogreol er lyst godt op, så du altid kan se bøgernes titel.

En clips lampe kan ligeledes bruges som en lampe til nodestativ. Der er derfor ingen undskyldning for at spille forkert, fordi du ikke kan se noderne. Mange bruger ydermere denne type lampe som lampe til puslebord. Det bliver nemlig nemmere at skifte babyen, når der er en optimal belysning.

Populære i Klemmelamper

Her kan du også bruge en LED klemmelampe

Det er ikke altid, at du har plads til en lampe alle de steder, hvor du har brug for ekstra lys. I og med at en klemmelampe ikke kræver meget plads, er der mulighed for at placere den de fleste steder:

- Sæt den fast på et køkkenskab, så du har en god belysning, når der skal tilberedes mad.

- Sætter du den fast på din sengegavl, har du et godt læselys, hvis du skal læse inden sengetid.

- Mangler du lys ved vindueskarmen, er klemmelampen ideel.

- Brug den på et lille bord i stedet for en bordlampe. 

- Har du brug for mere lys i garderobeskabet, er en klemmelampe et godt bud.

- Du kan også bruge den som en læselampe med clips. Sæt eventuelt klemmelampen på dit skrivebord, hvor der ellers ikke er plads til en almindelig skrivebordslampe.

Sådan monterer du en lampe med klemme

Alt hvad du skal bruge, for at komme i gang med din klemmelampe, er en stikkontakt og en flade, hvorpå du kan fastgøre den. Det bedste ved det hele er, at du ikke har behov for at finde boremaskinen frem for at bore huller til lampen. For at fastgøre en klemmelampe skal du blot bruge klemmefoden eller clipsen.

I bund og grund er det yderst simpelt at montere en klemmelampe. Du skal blot anvende lampens klemme eller clips. Mens nogle klemmelamper har en clips, du sætter lampen fast med, er andre forsynet med en klemmefod, hvor du skal bruge justeringsskruen til at skrue den fast.

Har du brug for en fleksibel løsning for at få mere lys i dit hjem, hvor pladsen er trang, er klemmelamper svaret på dine bønner.