Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Julelys udendørs

Hvad er julelys udendørs?

I kategorien udendørs julelys finder du et bredt udvalg af julebelysning, som er beregnet til at være udenfor. Alle produkter i kategorien udendørs julebelysning er, som minimum IP44 klassificeret. Dette betyder at de er godkendt og egnet til udendørs anvendelse.

Vores sortiment indeholder alt fra julekæder til lystræer hvor vi både har et udvalg af trådløse og batteridrevne julebelysning løsninger, solcelle julelys, men også belysning som kobles til via strømforsyning.

Der findes altså massere muligheder for at få den helt rigtige belysning til dig, så du kan skabe den helt rigtige atmosfære og julestemning derhjemme. Om det er med store lyskæder med forskellige farver og funktioner, om du er mere til det hyggelige og behagelige lys eller måske en blanding af begge dele - Så har vi løsningen til dig.

Populære i Julelys udendørs

Skab en hyggelig belysning med et lystræ

Vores lystræ udendørs behøver ingen ledning tilkoblet en kontakt, idet de er trådløse. Træerne er batteridrevet og kræver 3x AA-batterier for at virke. Der medfølger ikke AA batterier til træerne, men de kan tilkøbes på vores hjemmeside lige her!

Lys træ kan købes med timer, hvor de kan indstilles til at lyse et vis antal timer af gangen, så det kan tilpasses efter behov. Selvom lystræet er IP44 og beregnet til udendørs brug, så kan de sagtens placeres indendørs, hvis man ønsker dette.

Jule lyskæder til enhver smag

Ønsker du at skabe en ekstraordinær jule atmosfære derhjemme, så har vi massere af muligheder til din udendørs julebelysning. Vores sortiment af udendørs LED lyskæder dækker over en bred række forskellige produkter, så der er noget til enhver smag. Vi har blandet andet lyskæder både med forskellige farver og funktioner, så man kan skabe en festlig og julelig stemning. Der er også lyskæder med i varmhvid, hvis man foretrækker en varm og hyggelig belysning. Jule LED lyskæder kan findes med både dioder, små og store, pærer, istapper m.m. 

Lyskæder med flere funktioner

Du kan finde lyskæder, som har fjernbetjening og flere forskellige funktioner i vores sortiment. Dette kan f.eks. være langsomt blinkende lys, hurtigt blinkende, skiftende farve eller konstant samme farve. På den måde kan du altid justere lyset efter dit behov - om det skal være hyggeligt eller mere festligt.