Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Arbejdslamper

Med LED arbejdslamper får du en optimal belysning. Arbejder du professionelt, eller har du brug for arbejdslys i dit private hjem, er en LED arbejdslygte et ideelt valg.

Uanset hvilken arbejdsopgave du skal bruge en arbejdslampe LED til, har vi en model, der dækker dine behov og præferencer til arbejdsbelysning. I vores udvalg finder du robust LED arbejdslys med flere styrker og chokabsorberende egenskaber.

Kig på vores udvalg og find din nye LED arbejdslampe. Du kan blandt andet vælge en variant med et bærehåndtag eller en arbejdslampe på stativ.

Projektørlys / LED arbejdslys er godt for dit arbejdsmiljø

Projektørlys og arbejdslamper LED er godt for dit arbejdsmiljø uanset, om du er på arbejde eller har gang i et projekt derhjemme.

Ved brug af LED arbejdslamper får du en god arbejdsbelysning. Det sikrer, at du kan arbejde mere effektivt.

Derudover er det med til, at minimere chancen for, at du bliver træt, får irriterede øjne eller hovedpine, når du er i gang med en opgave.

Populære i LED Arbejdslamper

Fortsæt arbejdet efter mørket falder på med en billig LED arbejdslampe

Du behøver ikke at stoppe med at arbejde med dit projekt, når mørket indfinder sig. Ved at have arbejdslys LED kan du fortsætte med arbejdet lige så længe, du har tid og lyst.

Har du LED arbejdslygter til din rådighed, får du nemlig en god og kraftig arbejdsbelysning, der gør dig i stand til at udføre et godt stykke arbejde selv efter, at det er blevet mørkt.

Med en LED arbejdslampe får du desuden en billig arbejdslampe, da den bruger et minimum af strøm. Du opnår herved en besparelse på elregningen samtidig med, at du er en miljøbevidst forbruger.

Sådan vælger du de bedste arbejdslamper LED

Mangler du en værkstedslampe og godt arbejdslys? Det kan eksempelvis være, at du har brug for en malerlampe, håndværkerlampe, projektørlampe eller lignende.

Er det tilfældet, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig. Derved er du klædt bedre på til at give dig i kast med at investere i en arbejds lampe.

Hvor stort et areal har du brug for arbejdslampen skal dække?

Tænk over hvor stort et område, du typisk skal have lyst op. På den måde får du den rette størrelse arbejdslampe.

Skal du bruge arbejdslampen indendørs eller udendørs?

Det kan være en fordel, at vælge en LED arbejdslampe, der er til udendørs brug. Du er nemlig derved aldrig begrænset af, hvor den må bruges.

Har du brug for en meget robust arbejdslampe?

Det kan godt være, at du ikke har brug for en robust arbejdslampe her og nu. Men det kan være, at du skal i gang med en anden opgave efterfølgende, hvor du har brug for en arbejdslampe, der kan holde til lidt af hvert. Det er derfor en god idé altid at købe en god og kraftig model.

Skal jeg vælge en LED arbejdslampe eller en halogen arbejdslampe?

Du foretager helt klart det bedste køb, hvis du lægger en LED arbejdslampe. Den bruger nemlig et sted mellem fire og fem gange mindre strøm end en halogen arbejdslampe. Derudover har en LED pære også en meget længere levetid end en halogenpære.