Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Pandelamper

Pandelamper LED er en fantastisk opfindelse, der er uundværlig i mange situationer. Med en pandelygte er der ingen begrænsninger for, hvad du kan foretage dig, når det er mørkt. I Danmark bliver det tidligt mørkt store dele af året, men det behøver ikke at stoppe dine udendørsaktiviteter, så længe du er udstyret med en pandelampe.

Har du et udendørs projekt, eller skal du på en løbetur efter aftensmaden? Det kan også være, at du skal på en fisketur eller en jagttur? Lige meget hvad er pandelampen helt sikkert løsningen. Tag et kig på vores udvalg af pandelygter for at finde netop den, der dækker dine behov.

LED pandelampe til dine arbejdsopgaver

Med en pandelampe LED kan du få hjælp til at udføre dine udendørs arbejdsopgaver selv, når det er mørkt. Vælger du en kraftig pandelampe, har du nemlig et ideelt arbejdslys på dig hele tiden.

Du kan bruge din pandelampe til arbejde, der kræver, at dine hænder er frie. Hvis du eksempelvis skal have fat i trillebøren for at køre brænde ind til brændeovnen, skifte fra sommerdæk til vinterdæk, lappe en punkteret cykel, skovle sne eller andet, bør du væbne dig med en kraftig pandelampe.

Hvis du ønsker en pandelampe til dine gør-det-selv projekter, er det en fordel at vælge en pandelampe, hvor det er muligt både at have orienteringslys samt en fuld oplysning. Det kan ligeledes være en god idé at tjekke, om pandelampen er slagfast og kan tåle lidt vandstænk. Derved får du den bedste hjælp uanset, hvad du skal lave.

Populære i Pandelamper

Har du behov for en pandelampe til løb?

Det kan være svært at nå løbeturen store dele af året, inden mørket lægger sig. Det er der heldigvis råd for, hvis du bruger pandelamper til løb. I vores pandelygte tilbud kan du finde godt lys til løbeturen.  

Pandelamper er essentielt udstyr, hvis du ikke vil begrænses i dit løb af at skulle løbe med en lommelygte i hånden. Du får meget større bevægelsesfrihed, når du har en løbe pandelampe spændt fast på hovedet.

Dit lys til løb bør have en let vægt, så det er behageligt at have på. Desuden vil du få gavn af, hvis pandelampens lys kan justeres op og ned i styrke.

Find den bedste pandelampe til formålet

LED pandelamper er formidable til mange forskellige formål. Da de findes i en del forskellige udgaver, kan du altid finde lige den, du har brug for. Nogle pandelamper fås med farvet lys, hvilket er perfekt til både lystfiskeri, sejlture, jagt, løb, cykelture og andre udendørsaktiviteter.

Er du på en rigtig overlevelsestur, kan du eksempelvis købe en pandelampe med en integreret fløjte. Den kan du anvende, hvis der opstår et nødstilfælde, hvor du eller andre har brug for hjælp.

Find gode pandelygte tilbud online hos PlusLED

Har du brug for at blive guidet til at finde den rigtige pandelampe for dig, eller har du nogle spørgsmål, kan du altid hive fat i PlusLED.