Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Stavlygte

Stavlygter er store og kraftige lommelygter med et aflangt og rørformet håndtag, der indeholder batterier. Det vidste du sikkert allerede i forvejen. Men er du bevidst om, at du i dag kan få en LED stavlygte eller en LED lommelygte?

En stavlygte er en meget alsidig type lommelygte, der er i stand til at lyse for dig, når du skal udføre en lang række af opgaver i mørket. Før i tiden var stavlygter nogle kæmpestore lommelygter, der kun blev brugt af nattevagter og lignende.

Sådan er det ikke længere. De fås nemlig i dag som kompakte og kraftige lommelygter i en robust kvalitet.

En stavlygte LED er lige til at putte i lommen

En stavlygte, eller en lommelygte, giver mest mening, hvis den er lige til at putte i lommen. Når en stavlygte ikke fylder ret meget, er der større sandsynlighed for, at du nyder at bruge den, end hvis du skal slæbe rundt på en stor og tung lygte.

De stavlygter, du finder i denne kategori, er alle kompakte lygter, som du nemt kan have med dig rundt i lommen, i tasken eller i bilens handskerum. På trods af den lille størrelse kan de dog stadig opfylde kravet om at være en kraftig lommelygte.

Populære i Stavlygte

Kraftig stavlygte til turen i det fri

Er du et vaskeægte friluftsmenneske, der er vild med at tilbringe meget tid ude i naturen også efter mørkets frembrud? Så har du sikkert oplevet flere situationer, hvor du havde godt og grundigt brug for en lygte i en høj kvalitet.

Det giver i hvert fald god mening at have en lommelygte, der ikke svigter dig, når du har allermest brug for den. I vores LED lommelygte tilbud kan du finde verdens bedste lommelygte for dig og dit udendørsliv. Kig efter en super kraftig lommelygte i vores sortiment.

Sætter du pris på en genopladelig stavlygte?

Med LED lommelygter kan du lynhurtigt få dig en genopladelig stavlygte, hvis du foretrækker dette. For at ende med den bedste LED lommelygte i en genopladelig udgave skal du bare huske at købe genopladelige batterier samt en oplader, der passer til en kraftig LED lommelygte.

Det er praktisk at vælge genopladelige batterier til lommelygter LED, da de herved kan bruges igen og igen. Desuden tager du på den måde også hensyn til miljøet.

Alle stavlygter i vores sortiment har typisk en batteritid på mellem 3-7 timer alt efter anvendelsen. Du får altså en kraftig genopladelig lommelygte, der holder på strømmen i mange timer.  

Køb billige stavlygter i høj kvalitet hos PlusLED

Hos PlusLED finder du masser af billige lommelygter og stavlygter til hobbybrug samt til professionel brug. At de er billige betyder dog ikke, at de er i en dårlig kvalitet. Tværtimod udvælger vi her hos PlusLED nøje de bedste produkter på markedet, der har en god og høj kvalitet. Det gør vi, fordi det kommer vores kunder til gode, og tilfredse kunder er vores mål.

Tag et kig i vores udvalg af stavlygter, hvis du ønsker at finde en kraftig LED lygte, en god lommelygte, en lille lommelygte m.m. Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.