Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Lysskinne til Troldtekt | Planforsænket | 24V | 60cm | RGBW (3000K)

Varenummer: 56523

Denne 60 cm RGBW LED lysskinne til troldtekt giver dig mulighed for at skabe forskellige stemninger og tilpasse lyset efter behov. Den har en effekt på 30W og en lysstyrke på 500 lumen. Lysskinnen har en lysfarve på 3000k og RGB farver, samt en lysvinkel på 120°. Den har en høj farvegengivelse (CRI>90) og er dæmpbar via tilbehør.

Der medfølger et 30cm kabel - Hvis du ønsker et længere kabel, så kan du tilkøbe et 10 meter strømkabel her!

OBS! Husk at tilkøbe driver / strømforsyning (Min. 30W) - Du kan finde vores udvalg af 24V drivere her!

Ønsker du yderligere tilbehør til lysskinnen, så kan du finde mere information og links under "Beskrivelse"

639 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Lysskinne til Troldtekt | Planforsænket | 24V | 60cm | RGBW (3000K)"

RGBW LED lysskinne til troldtekt - Skab stemning og lysvariation

Denne 60 cm RGBW LED lysskinne er designet til troldtekt og leverer en imponerende farvegengivelse med CRI>90. Med sin varme hvide belysning (3000K) og RGB lys kan du skabe forskellige stemninger og tilpasse lyset efter behov.

Kraftfuld og fleksibel LED belysning

Med en effekt på 30W og en lysstyrke på 500 lumen (hvid) + RGB, kan denne LED lysskinne give tilstrækkelig belysning til forskellige rum. Lysfarven på 3.000 Kelvin og RGB, så du kan skabe den ønskede atmosfære. Den brede lysvinkel på 120° sikrer en jævn og ensartet belysning i rummet.

Høj kvalitet og holdbar LED skinne

Denne lysskinne er designet med en CRI>90, hvilket betyder, at farverne gengives korrekt og levende. Med en forventet levetid på op til 50.000 timer kan du nyde godt af dette pålidelige og holdbare lyskilde i mange år fremover. Skinnen er IP44 klassificeret, hvilket betyder, at den er beskyttet mod støv og vandstænk, hvilket gør den egnet til brug i fugtige omgivelser.

Nem installation og stilfuldt design

Lysskinnen er på 60 cm og er let at installere. Den har et slankt aluminiumschassis med et PC cover, der giver et moderne og stilfuldt udseende. Den hvide farve passer godt ind i de fleste indretninger og kan integreres sømløst i forskellige rum.

Hvor mange skal der bruges af denne skinne?

Der anbefales at bruge 1 stk. skinne i hver anden plade og i hver anden række.

Styring og dæmpning

Ønsker du Philips Hue styring af dine lysskinner, så har vi herunder en række forskellige løsninger:

1) Denne 24V controller m. indbygget strømforsyning (Philips Hue kompatibel) kan kobles på Philips Hue, så du vil kunne kontrollere og dæmpe i Philips Hue app'en (OBS! Det kræver en Philips Hue bridge). Den kan belastes op til 100W, så du ville kunne koble op til 3 skinner på denne.

2) Du kan anvende denne 3-i-1 LED controller, der er kompatibel med Philips Hue. For at bruge denne controller skal du tilføje en 24V driver (Find vores udvalg her). Denne kombination gør det muligt at tilslutte endnu flere lysskinner, afhængigt af hvilken 24V driver du vælger. Hver lysskinne anvender 30W, så hvis du f.eks. vil tilslutte tre lysskinner til én controller, skal du vælge en 24V LED driver, der kan håndtere en 90W belastning.

Normal dæmpning:

Ønsker du blot en normal dæmpning, så kan du blot nøjes med, at købe en dæmpbar driver/strømforsyning. Denne 24V dæmpbar driver på 5-30W kan anvendes til 1 stk. lysskinne. Hvis du ønsker en driver der kan trække flere lysskinner, så skal du vælge en der kan belastes med flere watt. Se hele vores udvalg 24V drivere her!

Yderligere information "Lysskinne til Troldtekt | Planforsænket | 24V | 60cm | RGBW (3000K)"
Anvendelses(område): Indendørs, Udendørs
Dæmpbar: Ja
Farve: Alu / Børstet
Farvegengivelse(Ra/CRI): CRI>90
Lumen: 500lm
Lysfarve: 3000K, RGBW
Lyskilde type: Indbygget LED
Lysspredning: 120°
Tæthedsgrad (IP): IP44
Volt: 24V
Watt: 30W
Længde (mm) 600
Bredde (mm) 26
Højde (mm) 25
EAN 5708829651551

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ