Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Returnering

Sådan returnerer du dine købte varer

I denne formular kan du returnere varer i forbindelse med fejlkøb, ombytninger mv. ønsker du at ombytte til en anden vare beder vi dig ligge dette ind som en ny ordre.


Drejer det sig istedet om en reklamation benyttes denne formular istedet: Reklamationsformular


  • Vi gør opmærksom på at din fortrydelsesret udløber 14 dage efter modtagelsen af dine varer.

 

  • Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 

  • Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. 

  • Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte nedenstående formular. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder vedhæftet din ordrebekræftelse eller i vores handelsbetingelser. 

  • Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Hvis du ikke har hentet pakken, fordi du har fortrudt købet (husk at give os besked!), modregner vi returfragtbeløbet ved tilbagebetalingen.  

  • Fortrydelse af en del af købet Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Du har 14 dage til at sende varen retur når du har meddelt fortrydelse af dit køb.

 

OBS! VED AT UDFYLDE DENNE FORMULAR MODTAGER DU EN RETURLABEL PÅ DIN MAIL (LABEL KOMMER EFTER DIN RETURSAG ER GODKENDT).


RETURLABEL KOSTER 59 DKK SOM MODREGNES I RETURBELØB DER TILBAGEFØRES I FORBINDELSE MED DIN RETURNERING. 

 

Ønsker du istedet at købe din egen returlabel et andet sted kan du printe og vedlægge den fortrydelsesformular som er vedhæftet din ordrebekræftelse. 

I forbindelse med returnering med egen label er det vigtigt, at pakken sendes direkte til vores firmaadresse inden for almindelig kontortid (fra kl. 08:00 - 16:00). Vi har desværre ikke mulighed for at afhente pakker, der sendes til pakkeshops. Vi fraråder i øvrigt derfor forsendelse med DAO, da disse ofte bliver sendt videre til pakkeshops.

Returformular
Varer der returneres
Jeg bekræfter ved returnering af min varer at
Felter markeret med (*) er påkrævet.
Privatliv *