Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Opladelig cykellygte | 5 kraftige LED Dioder | 120lm

Varenummer: 7278
Polaris cykellampen er designet til at give et kraftigt rødt lys, der hjælper med at oplyse vejen, når du cykler om natten. Den USB opladelige lampe har 5 kraftfulde SMD LED dioder, som udsender 120 lumen. Det indbyggede batteri oplades let via det medfølgende USB kabel, og det tager kun omkring 2 timer at oplade lampen fuldstændigt. Lampen er modstandsdygtig over for regn, og det medfølgende bånd gør det let at montere på cykelstyr.

79 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Opladelig cykellygte | 5 kraftige LED Dioder | 120lm "

Opladelig cykellygte

Denne Polaris cykellampe har 5 kraftfulde SMD LED diode, som udsender et stærkt rødt lys på hele 120 lumen. Takket være denne lygte vil du gøres synlig for andre trafikanter efter mørkets frembrud. Enheden har 5 lysindstillinger. Lampen har et indbygget batteri og oplades via et USB kabel (medfølger).

USB cykellygte

Polaris baglygten er opladelig, så du aldrig behøver at udskifte batteriet. Det indbyggede batteri oplades let via det medfølgende USB kabel, når det er afladt. Det tager kun 2 timer at oplade lampen helt op.

Kraftig baglygte

De 5 kraftfulde SMD LED dioder udsender et stærkt rødt lys, der hjælper med at oplyse vejen, når du cykler om natten. Det stærke lys på 120 lumen er meget synligt for andre trafikanter, så du kan være sikker på, at du bliver set.

Vandtæt cykellygte

Polaris cykellampen er IPX6-klassificeret, hvilket betyder, at den er modstandsdygtig over for regn. Dette sikrer, at lampen forbliver intakt, uanset hvor du cykler og hvilket vejrforhold du befinder dig i.

Nem montering og opladning

For at montere denne cykellygte skal du blot sno det medfølgende bånd om cykelstellet og derefter påsætte lampen. For at vælge en indstilling eller slukke enheden, skal du trykke på afbryderen flere gange, indtil den ønskede indstilling er opnået. For at oplade batteriet skal du koble enheden til en USB kilde en fuld opladning tager omkring 2 timer. Mens lampen oplades, lyser lampen rødt, og når den lyser grønt, er batteriet fuldt opladt.

Yderligere information "Opladelig cykellygte | 5 kraftige LED Dioder | 120lm "
Farve: Sort
Lumen: 120lm
EAN 5901299950180
Lumen 120
EAN 5901299950180

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ