Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Sengelampe til væg med USB stik | USB Type A + C | GU10 | Sort

Varenummer: 50223

Sort sengelampe med oplader, udstyret med både USB A og USB C port for nem opladning. Designet i sort, aluminium og stål, tilfører denne sengelampe til væg stil og funktionalitet til ethvert soveværelse. Med en 350° rotationsvinkel tilbyder den fleksibel lysretning, perfekt til læsning og afslapning.

OBS! Der medfølger ikke lyskilde- Se vores udvalg af GU10 pærer her!

249 kr.

Farve

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Sengelampe til væg med USB stik | USB Type A + C | GU10 | Sort"

Sort sengelampe med Oplader til Moderne Sovemiljøer

Opgrader dit soveværelse med denne elegante sengelampe med oplader, som kombinerer stilfuldt design med praktisk funktionalitet. Den indbyggede USB A-port og USB-C-port sikrer, at dine enheder altid er fuldt opladet, perfekt til at holde din smartphone eller tablet inden for rækkevidde, mens du slapper af eller sover.

Multifunktionel Sengelampe med USB Stik

Denne sengelampe med USB stik er designet til den moderne forbruger, der værdsætter bekvemmelighed og multifunktionalitet. Lampens robuste konstruktion i aluminium og stål er ikke kun visuelt tiltalende men også yderst funktionel. Denne sengelampe til væg gør det muligt at oplade dine enheder via de integrerede USB porte, hvilket gør denne sengelampe til et must-have ved siden af din seng.

Sort sengelampe til Væg med Fleksibel Rotation

Denne sengelampe til væg er udstyret med en imponerende rotationsvinkel på 350°, hvilket giver dig fuldstændig kontrol over lysretningen. Det er den ideelle løsning for læsning i sengen eller arbejde om natten uden at forstyrre din partner. Med en enkel installation og et væghængt design frigør denne lampe værdifuld plads på dit natbord og tilføjer et moderne touch til dit soveværelse.

Sengelampe Sort - Perfektion i Hver Detalje

Denne sengelampe i sort er den ultimative blanding af form og funktion. Med dens IP20 modstandsdygtighedsklasse er den designet til at modstå hverdagens brug, mens dens sofistikerede sorte finish og strømlinede design komplementerer ethvert moderne soveværelsesindretning. Gør dit soveværelse mere indbydende og funktionelt med denne smukt designet sorte sengelampe til væg.

Yderligere information "Sengelampe til væg med USB stik | USB Type A + C | GU10 | Sort"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Sort
Lyskilde type: Gu10
Tæthedsgrad (IP): IP20
Watt: 35W
Materiale Aluminium og Stål
Info 1 USB A+C indgang | Tænd/sluk knap
Dimension H:160mm - B: 80mm - D: 30mm
Info 2 Max. 35W
EAN 5904703010944
Bredde (mm) 80
Højde (mm) 160
EAN 5904703010944

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ