Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Bluetooth Smarthome

Bluetooth smart home

Hvis du nogensinde har overvejet at forsøge at gøre dit hjem til et smart hjem, har du sandsynligvis fundet, at det kan være dyrt eller teknologisk skræmmende. Dette er dog ikke længere tilfældet takket være en gammel teknologi, der har lært nogle nye tricks.

Her taler vi selvfølgelig om Bluetooth, som er den samme trådløse teknologi, du bruger til at forbinde din telefon med dine hovedtelefoner eller andre håndfri enheder. Fordi disse smart home produkter er baseret på en udbredt teknologi, er de meget nemmere at konfigurere og bruge end mange andre.

Hos PlusLED forhandler vi Bluetooth smart home-produkter til en god pris. Du finder alt lige fra en Bluetooth gateway til en Bluetooth dimmer og meget mere. Har du spørgsmål inden for denne kategori Bluetooth smart home, er du altid velkommen til at kontakte os.

Betjen din Bluetooth belysning og andre enheder i hjemmet med en gateway

Bluetooth er integreret i hundredvis af smarte enheder og har mange fordele, fordi det har et meget lavt forbrug af strøm. Det betyder, at batteridrevne Bluetooth-enheder kan holde i lang tid, før batterierne skal udskiftes eller genoplades.

Bluetooth skaber ikke et mesh-netværk som eksempelvis Zigbee, men Bluetooth er stadig en god mulighed for mange mennesker. Du kan bruge Bluetooth smart home-enheder på mange måder i dit smarte hjem. Det handler blot om at vælge de produkter, der føles rigtige for dig.

For at få det fulde ud af dit Bluetooth smart home anbefales det, at du først og fremmest investerer i en Bluetooth gateway.

Med denne gateway er det nemlig muligt at betjene dine forskellige Bluetooth produkter lige meget, hvor du er henne. Du skal blot sørge for, at din gateway har en internetforbindelse. Det kan være alt lige fra dit Bluetooth lys til din dimmer Bluetooth.

Populære i Bluetooth Smarthome

Gør belysningen i dit hjem smart med en Bluetooth lysdæmper

Vil du gerne gøre din Bluetooth belysning i din bolig endnu mere intelligent, er det værd at overveje at anskaffe en dimmer Bluetooth LED. Med en smart trådløs lysdæmper kan du nemlig enkelt og ligetil tænde, slukke og dæmpe for dine pærer og lamper.

Dette kan foregå enten ved hjælp fra en afbryder eller via appstyring, da det er en fjernbetjent lysdæmper. En lysdæmper trådløs kan hurtigt tilsluttes via Bluetooth på din smartphone eller din tablet.

Ydermere får du et væld af muligheder med en lysdæmper fjernbetjent, da du kan tilrettelægge styringen af dit lys i hjemmet alt efter dine ønsker og behov. Desuden finder du lysdæmpere med både 1 udgang og 2 udgange i vores sortiment.

Vi hjælper dig med at vælge Bluetooth smart home produkter og et Bluetooth relæ

Hvis du først nu har begivet dig ud i at investere i Bluetooth smart home-produkter til din bolig, kan det virke overvældende.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, når det kommer til en Bluetooth lysdæmper, en Bluetooth relay (fjernbetjent relæ) eller andet, sidder vi hos PlusLED klar til at hjælpe dig.