Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Dørklokke med kamera

Skab trygge rammer med en trådløs ringeklokke

I denne kategori finder man vores udvalg af dørklokker med indbygget kamera, som dækker over både trådløse og ikke trådløse dørklokker. Hvad er en dørklokke med kamera? Dette er en dørklokke, som har indbygget overvågningskamera. Det gør det muligt at se hvem der står ved døren via den tilhørende app. Alle produkter i vores sortiment kommer med en tilhørende app, som gør det muligt at kontrollere enheden. Flere af vores produkter indeholder også smarte funktioner, som 2 vejs kommunikation via højtalere og mikrofon. Det vil altså sige at man kan kommunikere med personer tæt på dørklokken via den tilhørende app - lige meget hvor i verden man befinder sig.

Ønsker man ikke kun at modtage besked via den medfølgende app, men vil også gerne have en gammeldags ringeklokke? Flere af vores produkter har en medfølgende ringeklokke med, som kan placeres indendørs. På den måde fungere den smarte dørklokke også på samme måde, som en gammeldags ringeklokke.

Trådløs dørklokke med kamera overvågning uden abonnement

Med vores video dørklokker får man ikke bare en smart og moderne dørklokke - man får også et overvågningskamera, som kan bidrage på flere måder. De kan anvendes til at skræmme potentielle indbrudstyve væk, men også til at fortælle f.eks. postmanden, at han bare kan stille pakken i skuret, garagen eller hvor end det passer. De fleste overvågningskameraer i dag kræver et dyrt månedlig abonnement og høje installationsomkostninger, ved køb af Arenti kameraer undgår abonnementsbetaling og kræver ingen installationsomkostninger, da de er meget nemme at montere og opsætte. 

Ønsker man at kunne kombinere og samle alle sine overvågningsenheder i én app, så kan man vælge at købe vores dørklokke med kamera fra Arenti. Den kan kombineres med vores andre produkter fra Arenti, så man kan styre alt sin overvågning i en app. Se vores udvalg af Arenti produkter her!

Populære i Dørklokke med kamera

Se hvem der ringer på døren med ringeklokke med kamera

Du får med vores dørtelefon med kamera en smart løsning, der kan styres via en app. Dørklokken kommer med en masse smarte funktioner, blandt andet bevægelsessensor. Det smarte WiFi kamera kan opsættes til at opfange bevægelse på et bestemt område, og når der så sker bevægelse indenfor det område, vil du modtage en notifikation på din telefon. Desuden vil ringeklokken tage et billede eller starte en videooptagelse, der giver dig mulighed for at kigge tilbage i tidligere billeder efter et bestemt øjeblik.

Du kan med vores smarte video dørklokke se live billeder direkte fra kameraet, og dermed nemt og hurtigt se hvem der har ringet på døren. 

Ultra nem opsætning og montering af trådløs overvågningskamera

En række af vores produkter er 100% ledningsfri, hvilket gør at de kommer med et indbygget batteri. Dette gør dem super nemme at oplade og montere præcis hvor du har lyst. Fælles for produkterne er den nemme brugervenlighed og hurtige opsætning. Alle vores dørklokke kameraer er WiFi baseret, så det gør det nemt at opsætte rundt omkring på ejendommen og dermed altid have overvågningen ved hånden. Ved brug af appen kan du hurtigt tjekke hvem der ringer på døren, eller hvem der går rundt på din ejendom.