Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Switchbot Hub

Switchbot Hub: Kommandocentralen for dit smart home

Switchbot Hub er hjertet af dit intelligente hjem. Med denne enhed kan du forbinde, styre og automatisere dine switchbot-enheder og meget mere. Lad os dykke ned i, hvordan switchbot hub kan forvandle din daglige rutine og tilføje bekvemmelighed til dit hjem.

Automatisering med switchbot hub

Switchbot Hub fungerer som en central enhed, der forbinder alle dine switchbot-enheder og gør det muligt at styre dem fra din smartphone. Uanset om det er Switchbot Bot, Switchbot Curtain, eller Switchbot Meter, kan du integrere dem i dit smarthome-økosystem via denne hub.

Hub Mini Switchbot: Kompakt og effektiv

Hub Mini Switchbot er en mindre version af Switchbot Hub, men med samme kapacitet til at forbinde og styre dine enheder. Den kompakte størrelse gør den ideel til mindre rum, og den giver dig stadig mulighed for at nyde alle fordelene ved at have et fuldt ud integreret smart home-system.


Populære i Switchbot Hub

Google Home-kompatibilitet og universal fjernbetjening

Med Switchbot Hub kan du tage din smart home oplevelse til næste niveau ved at integrere den med Google Home. Dette giver dig mulighed for at styre dine enheder ved hjælp af stemmekommandoer og nyde hands-free bekvemmelighed. Hubben fungerer også som en universal fjernbetjening, hvilket betyder, at du kan styre “ikke Switchbot enheder”, der bruger infrarød teknologi, og bringe endnu flere apparater ind i dit smart home netværk.

Switchbot meter integration for bedre indeklima

Med Switchbot Meter kan du overvåge temperaturen og fugtigheden i dit hjem. Hubben giver dig mulighed for at integrere denne funktion, så du kan holde øje med og justere indeklimaet for optimal komfort.

Opgrader dit hjem med switchbot hub

Med Switchbot Hub og Hub Mini Switchbot får du nøglen til at opgradere dit hjem til et smartere og mere bekvemt sted. Kontroller dine switchbot-enheder, integrer med Google Home, udnyt universal fjernbetjening og forbedrer dit indeklima med Switchbot Meter. Gør dit liv enklere og mere behageligt med Switchbot Hub som hjertet af dit smart home.