Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

WiFi Lysdæmper & Relæ

Stort udvalg af intelligente løsninger til det smarte hjem

Her på siden finder du et stort udvalg af WiFi baserede smart home løsninger. Med WiFi smart home produkter, fjerner du behovet for en ekstern bridge, i og med at produkterne tilkobles det eksisterende netværk. 

WiFi smart hjem produkter kan derfor være en mere fordelagtig metode at anvende, hvis man ønsker at komme hurtigt igang med smart home, eller måske blot har behov for nogle enkelte smart enheder. Fælles for disse produkter er den simple opsætning, samt den brugervenlige anvendelse af produktet. 

De mest populære Smart Home løsninger

WiFi baserede smart home systemer, er blandt de mest populære når det handler om intelligent styring af hjemmet. Sammen med Zigbee smart home systemer, er WiFi og Zigbee baserede systemer at foretrække. 

Zigbee er til dels også afhængigt af WiFi eller kablet internet forbindelse. Zigbee enhederne skal nemlig opkobles til en Zigbee bridge eller hub, som er tilkoblet internet via kabel eller trådløs forbindelse. Dette er nødvendigt for at tillade fjernkontrol af zigbee enhederne. Zigbee er nemlig et mesh netværk, som er et lukket kredsløb i mellem de tilkoblede enheder. Derfor kræver det en zigbee bridge for at fjernstyre enhederne via app til smartphone og lignende systemer.


Populære i WiFi Lysdæmper & Relæ

Hjælp til valg af smart home system og enhed

Enkelte smart home enheder har desuden indbygget bluetooth. Dette er ofte for at sikre en nem og enkel tilkobling til internettet. Det kan i mange tilfælde være nemmest, at man først tilgår enheden via bluetooth. For efterfølgende at dele oplysninger med enheden omkring internet adgangskoder og andre informationer. 

Enheder med bluetooth kan desuden bruges i områder hvor internet ikke er en mulighed. De enheder som kun har bluetooth, forbruger langt mindre strøm end enheder med WiFi, hvilket har en positiv indvirkning på enhedens levetid, særligt hvis den er batteridrevet. 

Oplev intelligent styring af hjemmet med trådløs Wi Fi relæ

Med et trådløst relæ, kan du tænde og slukke for strømmen til dine enheder. WiFi styrede relæer er særligt smarte, i de situationer hvor du ikke vil skifte en hel enhed, til en decideret smart enhed. WiFi relæet skal blot monteres mellem eks. lampeudtaget og loftlampen. Herefter vil det være muligt at tænde og slukke for lampen, ved et simpelt tryk i appen på din smartphone. Et WiFi relæ er derfor en foretrukken løsning hvis du søger efter en måde at fjernstyre dine ældre lamper og lyskilder på.

Det vil i langt de fleste tilfælde også være en væsentligt billigere løsning at opsætte et WiFi relæ, end ved decideret at skifte alle dine lyskilder og lamper, til regulære smart home lamper. Med et WiFi relæ kan du eks. opsætte denne foran dine 10 stk. LED spots i køkkenet, og på den måde tænde og slukke for disse via din smartphone. Uden at dine LED spots er smart home kompatible eller har indbygget trådløs teknologi.

Brugervenlig opsætning af din smart home løsning med app

Via din smartphone er det overraskende nemt at opsætte dit nye smart home WiFi system. Dermed kan du hurtigt få glæde af dit intelligente hjem, samt opsætte smarte rutiner og scener som kan gøre din hverdag nemmere og sjovere. Via diverse apps til smart home som f.eks. Tuya og Smartlife, er det muligt at opsætte alverdens automatiseringer, samt at fusionere produkter fra flere forskellige producenter.

Du vil derfor opleve en høj brugervenlighed under opsætningen af dine nye smart hjem enheder og tilbehør. Der findes derudover en lang række 3. parts apps, som kan alverdens forskellige ting. Med et WiFi smart home system kan du omdanne en lang række manuelle opgaver, til fuldt automatiserede. 

Du kan eks. opsætte trådløse bevægelsessensorer med batteri, og derved undgå at trække nye kabler. Opsætningen af tilbehør til dit Smart home er brugervenligt og kræver kun få tryk i din app.

Med en smart wifi lysdæmper kan du justere dine lyskilder trådløst

Vælger du at opsætte en WiFi lysdæmper kan du justere lysstyrken på dine almindelige LED lamper og pærer, via din smartphone. Ved at anvende en løsning som denne, kan du i stedet for at købe 10 stk. smart home pære, i stedet blot montere en WiFi lysdæmper foran dine almindelige dæmpbare lyskilder. 

Denne løsning er populær i områder med mange lyskilder som kører i samme gruppe. Det vil som oftest være en stor udgift at udskifte alle disse pærer til regulære smart home pære. Derfor kan det være et økonomisk fordelagtigt alternativ, blot at montere en WiFi lysdæmper.