Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Diverse Zigbee produkter

Stort udvalg af Zigbee Smart Home tilbehør

Hos PlusLED finder du et stort udvalg af tilbehør til dit smart home. I denne kategori finder du smarte produkter fra en række anerkendte Smart Home brands.  Kvalitets brands som sikrer dig et gennemarbejdet produkt med høj stabilitet. Med zigbee tilbehør kan du gøre dit smart home endnu smartere. Med indbygget zigbee kan du tilkoble produkterne til dit eksisterende netværk, hvilket gør det super nemt at integrere enheder som smartplugs, sensorer, switches o.lign. med dit nuværende zigbee system. Mulighederne er mange, og med zigbee protokollen som opdateres kontinuerligt, er det næsten kun fantasien som sætter grænsen for hvilke opsætningsmuligheder man kan komme frem til. 

Zigbee kompatibelt tilbehør til det intelligente hjem

Zigbee enheder og produkter har den unikke og smarte egenskab, at enhederne kan snakke sammen på det mesh netværk, som Zigbee signalet bevæger sig på. Enhederne forbinder sig til hinanden og fungere derefter som repeaters for dit resterende zigbee netværk. Det kræver blot en Zigbee bridge, som er den eneste enhed i systemet som kræver opkobling til Internettet via WiFi eller kabel. Du vil derfor ikke opleve en overbelastning af dit trådløse WiFi netværk, som du måske har kunnet opleve ved WiFi styrede smart home enheder.


Populære i Diverse Zigbee produkter

Hvordan fungerer Zigbee netværket?

Zigbee netværket forringer ikke dit eksisterende WiFi. Det skyldes at Zigbee enhederne ikke anvender båndbredden på WiFi netværket, men udelukkende anvender Zigbee Mesh netværket som primære kommunikationslinje. Det er derfor muligt for produkter fra forskellige producenter, at snakke sammen og interagere med hinanden, på tværs af forskellige brands. Man har derfor mulighed for at købe netop de produkter, som man synes giver mest mening i sit smart home, uden at skulle tænke på at det absolut skal være fra samme brand eller producent. Så længe man blot sikrer sig at Zigbee protokollen er ens, som eksempelvis at enheden er kompatibel med Zigbee 3.0.   

Gør hverdagen nemmere med Zigbee Smart Plug og Switches

Her på siden finder du et bredt udvalg af kvalitets tilbehør med Zigbee som du hurtigt kan tilføje til dit eksisterende Smart Home system. Du finder eksempelvis enheder som Smartplugs og Switches som du kan montere og anvende i en masse forskellige situationer. Det kunne eksempelvis være at du køber et Zigbee relæ eller lysdæmper som monteres i ledningen mellem din lampe og dit lampeudtag. Derved kan du tænde, slukke og dæmpe lampen via din Smart Home Zigbee app, uden at lampen nødvendigvis er født som en smart home enhed. Dette er en smart og billig måde at forbedre og opdatere dine eksisterende enheder til dit smart home system, uden at du nødvendigvis skal købe dyrere lamper med indbygget Zigbee. Med en Zigbee smartplug, kan du styre dine stikkontakter når du er ude af hjemmet. Så længe din Zigbee bridge er opkoblet til internettet samt at din mobile enhed ligeledes har internet adgang.

Udvid den intelligente styring af hjemmet med Zigbee driver

Med en Zigbee driver kan du hurtigt gøre dine almindelige lamper og LED strips smarte. Ved montering af Zigbee driver foran dine enheder, får du mulighed for at styre dine enheder via App. Du kan ligeledes styre dine produkter via apps som eks. Google Home, Amazon Alexa o.lign. Hvilket også gør stemmestyring muligt. Du kan ligeledes oprette timere og scener, som har den funktion at dine kontakter og enheder vil tænde og slukke ud fra nogle prædefinerede tidsindstillinger. Dette gør det super nemt at styre lyset i hjemmet, hvis du eksempelvis er ude at rejse. Dette kan desuden have en stærk præventiv effekt mod indbrudsforsøg o.lign.