Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Philips Hue kompatibel

Hvad er Philips Hue?

Hvad er et Philips Hue system, og hvad kan du overhovedet bruge det til i dit hjem? Med Philips Hue får du mulighed for en nem og smart styring og automatisering af belysningen i dit hjem samt dine udendørsarealer. Du kan endda betjene belysningen, når du ikke er hjemme.

Uanset om du mangler belysning i dit soveværelse, på dit badeværelse, i din stue eller i din have, er der mulighed for at finde det perfekte Philips lys. Du kan blandt andet finde lysdæmpere, relæer, Philips Hue LED Strip, Philips Hue Outdoor produkter samt meget mere.

Men udover dette er Philips Hue også kompatibel med mange andre platforme. Det kan du læse meget mere om lige her. Hos PlusLED forhandler vi en lang række af produkter til dit smart hjem, der er Philips Hue kompatible.

Populære i Philips Hue kompatibel

Hvad betyder det at være kompatibel med Philips Hue?

Tænker du på at gøre belysningen i dit hjem smartere? Så er Philips Hue et af de systemer, du bør overveje. Med Philips Hue får du nemlig et system, der er kompatibelt med en lang række af forskellige intelligente platforme, produkter og så videre til dit smart hjem.

Det betyder ikke noget, om du er fan af Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Google Home, Samsung SmartThings eller lignende. Philips Hue er kompatibel med en masse forskellige platforme og produkter, der kan hjælpe med at gøre din hverdag lettere.

At være kompatibel Philips Hue, eller Philips Hue compatible betyder altså, at ovenstående systemer kan arbejde sammen med Philips Hue.

Zigbee er en smart Philips Hue kompatibel løsning

Når det kommer til et smart hjem, er idéen, at alt skal kommunikere med hinanden og er forbundet. Men i dag findes der så mange forskellige systemer. For at få alle dine enheder til at samarbejde på det samme netværk, er det nødvendigt med et fælles sprog. Med hjælp fra Zigbee kan du få dine smart hjem-produkter til at arbejde sammen.

Du kan sagtens finde Zigbee-produkter, der er kompatible med Philips Hue. Køber du et eller flere kompatible Zigbee-produkter, har du mulighed for at tilkoble dem på eksempelvis din Philips Hue-løsning.

Herefter kan du koble alt sammen med hjælp fra din Philips bridge samt app. Det er en yderst smart løsning for dig, der er i gang med at opbygge dit smart hjem.

En Philips Hue bridge er også kompatibel med andre systemer

Hjertet i hele Philips Hue-systemet er den såkaldte Hue Bridge. Med en Philips Hue Bridge kan du forbinde og betjene helt op til 50 forskellige lyskilder, lamper, pærer og tilbehør. For at kunne gøre dette skal det blot tilsluttes, hvorefter du kan anvende Philips Hue-appen til betjeningen m.m.

Med en Philips Hue bridge får du en enhed, der er kompatibel med flere forskellige systemer. Den er nemlig kompatibel med både Apple HomeKit, Google Home, SmartThings og Amazon Alexa – det kræver dog, at de enkelte produkter er kompatible med de forskellige systemer.