Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Zigbee Afbryder

Zigbee afbryder til dit Zigbee smarte home

Mangler du en Zigbee afbryder eller en Zigbee kontakt til dit smart hjem? Så er du endt i den helt rigtige kategori. Her hos PlusLED finder du nemlig flere forskellige trådløse afbrydere, som du kan få sendt direkte hjem til dig.

Tag et kig her på siden og vælg en Zigbee afbryder eller en trådløs afbryder, der matcher dine ønsker og behov. Det vigtigste er, at du ender med et produkt, som du bliver glad for til dit Smart Home.

Styr alle dine Zigbee enheder med en Zigbee afbryder Fuga

Med en Zigbee Fuga afbryder får du mulighed for at styre dine andre Zigbee-produkter enkelt og ligetil. Det kan være produkter som for eksempel en Zigbee lysdæmper, et Zigbee relæ eller diverse lyskilder fra IKEA Trådfri, Philips Hue eller lignende.

Du finder flere forskellige Fuga Zigbee afbrydere her på siden, så du kan vælge den, du foretrækker. I vores sortiment finder du desuden flere Zigbee afbrydere, der med hjælp fra et ombygningskit kan blive til en trådløs Zigbee kontakt til LK Fuga.

Hvad er et Zigbee tryk?

En Zigbee-afbryder er en trådløs afbryder, der anvendes til at styre forskellige Zigbee-kompatible produkter i hjemmet, herunder lysdæmpere, relæer og lyskilder fra IKEA Trådfri og Philips Hue. Der findes flere forskellige typer af Zigbee afbrydere, herunder ombygningskit til Fuga eller fjernbetjeninger. Det er vigtigt at bemærke at det ikke er alle smart tryk, der passer direkte i alle systemer. Se under produkterne, hvilke de er kompatible med.

Populære i Zigbee Afbryder

Lav din egen Zigbee switch med et Zigbee PCB

Vil du gerne lave din helt egen Zigbee switch? Så er der skam mulighed for det. Vælger du at investere i vores PCB-printkort kan du lave en trådløs afbryder, som du kan anvende til at betjene dit Zigbee-system i hjemmet.

Du kan blandt andet styre alt lige fra dine Philips Hue-produkter til dine Zigbee lysdæmpere, andre Zigbee-produkter og meget mere.

Vores PCB-printkort i denne kategori passer i alle de danske Lauritz Knudsen Fuga rammer. Selve printet er en form for Friend Of Hue-produkt, hvorfor den kan programmeres i din Philips Hue-app.

Overvej en Zigbee fjernbetjening til trådløs styring

Hvis du er i gang med at opbygge dit smart hjem, er du selvfølgelig på udkig efter produkter og løsninger, der hjælper med at gøre dit hjem mere intelligent. Her kan det blandt andet være, at du skal overveje en Zigbee fjernbetjening til trådløs styring.

Her i denne kategori finder du en stilren og flot Zigbee fjernbetjening, der kan hjælpe med at dæmpe og betjene belysningen i din bolig i op til fire zoner. Fjernbetjeningen anvendes, som allerede nævnt, til trådløs styring af mange forskellige lyskilder, der er Zigbee-kompatible.

Med hjælp fra sådan en fjernbetjening får du altså en utrolig smart og praktisk løsning for dig, der gerne vil optimere den trådløse styring i din bolig.

Har du spørgsmål vedrørende afbryder til Zigbee?

At vælge den helt rigtige Zigbee afbryder kan virke vanskeligt og uoverskueligt. Men det behøver det slet ikke at være.

Udover at du kan læse en masse om vores forskellige Zigbee afbrydere i selve produktbeskrivelserne, er vi her selvfølgelig også for at hjælpe. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller ønsker svar på et eller flere spørgsmål.

LAB3D Zigbee Fuga afbryder: Zigbee Smart kontakt der er “kone” godkendt

Den mest stilrene måde at tilføje fysiske kontakter til ens smarthome, er at bruge dem vi er vant til. Fuga afbryderen har været der i mange år, og er installeret i de fleste danske hjem. LAB3D smart kontakten er godkendt til at kunne installeres i 230V dåser, så du kan blot udskifte din gamle afbryder med en ny smart afbryder og nemt komme i gang med at styre dit smarte hjem.

For at installere en af LAB3D’s afbryderne:

  1. Slukke for strømmen 
  2. Fjerne din gamle afbryder 
  3. Forbinde kablerne med en samlemuffe for at lampen altid får strøm. 
  4. Montere den nye smart kontakt, vi anbefaler at du køber Adapter til klør hvis du ønsker montering i dåse. 
  5. Tænd herefter strømmen igen.