Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Zigbee LED Strip & Lamper

Leder du efter en smart lampe til dit hjem? Så er det værd at tage et kig på en Zigbee lampe eller flere. Med disse lamper får du nemlig ikke kun smart løsninger, du får ligeledes dekorative elementer ind i dit hjem eller i din virksomhed.

Hvis du ønsker Zigbee lamper, finder du her på vores side et hav af forskellige muligheder. Du kan vælge mellem alt lige fra havelamper til projektører, Hue LED bånd og meget mere. Udforsk dine muligheder lige her og vælg de perfekte Zigbee lamper til dine behov.

Vælg en Zigbee lampe som din udendørsbelysning til haven

At oplyse din have er ikke kun flot. Det øger også sikkerheden, da du herved altid kan se, når du går rundt i haven. Desuden kan det virke præventivt i forhold til ubudne gæster og eventuelle indbrudstyve. Der findes dog mange muligheder, når det kommer til udendørsbelysning.

Hvis du ønsker en smart løsning, kan det være, at en Zigbee havelampe er det optimale valg for dig. Med en Zigbee havelampe er du sikret en flot model, der kan lyse i flere forskellige farver. Desuden er vores lampe Zigbee kompatibel med flere Smart Home-system som for eksempel Philips Hue.

Populære i Zigbee LED Strip & Lamper

Overvej en Zigbee projektør, der er Philips Hue kompatibel

Med en Zigbee LED projektør får du en alsidig lyskilde, der kan bruges til et hav af formål. Ikke nok med at du kan bruge den i dit private hjem, kan du også bruge den i din virksomhed, butik eller lignende. Denne type af lampe kan blandt andet bruges som facadebelysning eller som belysning i din have, indkørsel, garage, på en byggeplads m.m.

Når du er på jagt efter en Zigbee projektør, kan du overveje at vælge en, der er Philips Hue kompatibel. Hos PlusLED er vores Zigbee projektører selvfølgelig dette. Det vil altid være en fordel for dig, der er i gang med at opbygge dit smart hjem.

En Zigbee LED strip er den perfekte dekorative løsning

En Zigbee strip, også kaldet for et Zigbee bånd, er en funktionel og praktisk belysningsform, der kan monteres nærmest overalt.

Det betyder altså, at hvis du vælger en Zigbee LED strip kan du stort set placere den lige netop der, du har mest brug for den. På grund af dette anvendes Zigbee strips typisk steder og områder, hvor der ikke er plads til eksempelvis traditionelle fatninger.

Vores Zigbee LED strips er perfekt, hvis du ønsker en skøn og dekorativ belysning. Desuden får du et Hue LED bånd, da vores Zigbee strip i denne kategori blandt andet er Philips Hue kompatibel.

Zigbee lamper i form af paneler er en god løsning

Zigbee paneler er velegnet til at give et miljø, der er smukt oplyst, da det minder utrolig meget om naturligt lys. Derfor er LED paneler også blevet utroligt populære i både virksomheder samt private hjem.

Med et Zigbee panel får du derfor et praktisk og kraftigt lys, der ikke blænder. Lyset er varmt og hvidt og fungerer godt i alt lige fra en stue til på et kontor samt andre steder.