Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Solcelle Lanterne | Glas M. Flamme Funktion | Skumringssensor | Udendørs (2902)

Varenummer: 6210

Solcelle lanterne - 1,2w - Ophæng medfølger - Op til 8 timers levetid på fuld ladning - IP44 - 30lm - Skumringssensor - Udendørs - Sluk/Tænd Knap - 3,7v batteri 600 mAH

Disse solcelle lanterner er perfekt til dig, som ønsker en hyggelig og smart måde at få lys i haven. De har indbygget solcelle paneler, hvilket betyder at du blot skal tænde for lanterne solcelle, placere den i solen enten hængende eller stående stand og blot vente på at den har ladet op. Den har skumringssenor så produktet tænder selv når det begynder at blive mørkt og slukker når det er lyst, så du ikke skal røre en finger. Selve lyset i lanternen har flamme funktion, så du får solcellelamper til haven, som minder rigtig meget om ægte lanterner.

69 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Solcelle Lanterne | Glas M. Flamme Funktion | Skumringssensor | Udendørs (2902)"

Skab en hyggelig stemning med lanterne solcelle

Det varme og flammende lignede lys er en perfekt løsning til at skabe en hyggelig stemning i haven eller på terassen. Batteriet er genopladligt og lader selv op via solcelle panelerne. Produktet har indbygget skumringssenor (Dusk sensor), så lanterne solceller tænder selv når mørket falder på. Det er en nem og smart løsning for at skabe en behagelig atmosfære i haven, du skal bare sikre dig at lanternens solceller får sollys (Helst direkte) på sig i løbet af dagen ellers skal du ikke røre en finger.

Flere muligheder med lanterne solceller

Når du køber en denne lanterne medfølger et ophæng, sådan at du selv kan bestemme om lampen skal stå på en flad overfalde eller hænge i f.eks. et træ, krog m.m.

Solcelle lanterne udendørs oplader automatisk i solen

Den har indbyggede solceller, som på fuld opladning kan lyse i helt op til 8 timer. Opladningstiden er ca. 6-8 timer i direkte sol. 

Yderligere information "Solcelle Lanterne | Glas M. Flamme Funktion | Skumringssensor | Udendørs (2902)"
Anvendelses(område): Indendørs, Udendørs
Lumen: 30lm
Lyskilde type: Indbygget LED lyskilde
Lysspredning: 360°
Tæthedsgrad (IP): IP44
EAN 5903002033494
Info 1 Skumringssensor (Tænder automatisk i mørket)
Info 2 Kan placeres på flade arealer eller hænges medfølgende ophæng
Dimension Ø:7,5cm - H:13cm
Materiale ABS - Glas - Rustfrit stål
EAN 5903002033494

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ