Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Solcelle Lyskæde | 10m | 2700K | Inkl. LED

Varenummer: 7620

Solcelle lyskæde - 10m - 10stk E27 pærer - 2700K - IP65 - Skumringssensor

Her får du en yderst dekorativ og energivenlig solcelle lyskæde, der er perfekt til at skabe hyggelig stemning på de varme og sene sommeraftener. Med den medfølgende fjernbetjening er det muligt at indstille timer og dæmpe lyset. Hæng lyskæden på terrassen, i træet og eller på altanen og skab en hyggelig atmosfære. 

OBS! Lyskæden kommer med et solcelle panel i ekstra høj kvalitet, der gør at den lader hurtigt ved solens stråler. Derudover har panelet en micro USB indgang til ladning af batteriet, hvis panelet skulle være et sted med begrænset sollys

389 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Solcelle Lyskæde | 10m | 2700K | Inkl. LED"

Udendørs lyskæde til terrassen

Her får du en hyggelig og flot solcelle lyskæde, i meget høj kvalitet, der er perfekt til ophæng på terrasse, i et træ, på altanen eller til at skabe belysning i haven. Lyskæden er 10m lang og der er 80cm mellem hver pære. Lyskæden har en varm hvid farve på 2700K, hvilket giver en flot rolig og varm sommerlig effekt. Lyskæden kan med fordel anvendes som fest lyskæde, og kan tage dine sommerfester til helt nye niveauer. 

Anskaf en lyskæde udendørs og skab hyggelig stemning

Med denne lyskæde kan du hurtigt og nemt få skabt en hyggeligt stemning i haven. Placer solcelle panelet, så det får mest muligt sol, og nyd lyset fra lyskæden, når mørket trækker på.

Lyskæde med solceller er mere miljøvenlig

Denne solcelle lyskæde udnytter solens naturlige stråler og omdanner det til energi. En lyskæde med solceller er meget mere energivenlig og miljøvenlig. Ikke mindst er solcelle energi godt for klimaet, men samtidig kan det spare dig for en masse penge. 

Lyskæde solcelle med fjernbetjening og solcelle panel

Solcelle lyskæden kommer med et solcelle panel og et aftagelig spyd til panelet. Dette gør det utroligt nemt at placere i haven eller hænge panelet op. Desuden kommer lyskæden med en fjernbetjening, der gør det muligt at indstille timer og dæmpe lyset. Derudover er det mulgit at oplade solcelle panelet med et micro USB kabel. Du kan tilkøbe et micro USB kabel her!

 

Yderligere information "Solcelle Lyskæde | 10m | 2700K | Inkl. LED"
Anvendelses(område): Indendørs, Udendørs
Dæmpbar: Ja
Farve: Sort
Farvegengivelse(Ra/CRI): Ra≥80
Lumen: 50lm
Lysfarve: 2700K
Lyskilde type: E27
Lysspredning: 320°
Tæthedsgrad (IP): IP65
Volt: 3V
EAN 5905036200880
Info 1 Drifttemperatur: -20℃ til 45℃
Info 2 Fjernbetjening medfølger
Dimension 10m lyskæde - 80cm mellem hver pære
EAN 5905036200880

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ