Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Sonoff | WiFi Smart Switch | 10A | BASICR4

Varenummer: 79011

Sonoff BASICR4 WiFi Smart Switch gør det nemt at styre dine hjemmeapparater fra hvor som helst. Med app kontrol, stemmestyring og avancerede tidsplanlægningsfunktioner er det den perfekte løsning til at gøre dit hjem mere intelligent. Sikker, pålidelig og brugervenlig; Sonoff BASICR4 er dit første skridt mod et smartere hjem.

85 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Sonoff | WiFi Smart Switch | 10A | BASICR4"

Sonoff BASICR4 Smart Switch: Oplev Nye Højder af Hjemmekontrol

Oplev den ultimative bekvemmelighed og kontrol med Sonoff BASICR4, en WiFi Smart Switch designet til at gøre dit hjem intelligent. Denne avancerede switch giver dig mulighed for at styre dine hjemmeapparater fra hvor som helst i verden via din smartphone. Uanset om du vil tænde for kaffemaskinen, før du står op, eller sikre dig, at alle lys er slukket, når du forlader huset, er BASICR4 løsningen for dig. Med sin nemme installation og brugervenlige app er det aldrig før været lettere at tilpasse dit hjem til din livsstil.

WiFi Smart Switch Integration: Kontrol hvor som helst, når som helst

Med Sonoff switch kan du nyde friheden til at styre dit hjem uanset din placering. Denne switch er nem at integrere med dit hjemmenetværk, hvilket giver dig øjeblikkelig adgang til alle dine tilsluttede enheder via appen eWeLink. Styring af dine enheder er intuitivt og fleksibelt, med mulighed for at sætte tidsplaner, timer og oprette smarte scener, som automatisk justerer dine enheder baseret på dine daglige rutiner. BASICR4 smart switch er ikke kun praktisk, men også en tidsbesparer, der giver dig mere tid til det, der virkelig tæller.

BASICR4 Smart Switch: Avanceret Funktionssæt

BASICR4 smart switch byder på en række avancerede funktioner, der løfter din hjemmeautomatisering til et nyt niveau. Med stemmestyring kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant, kan du udføre kommandoer med blot et par ord. Desuden giver tidsplanlægningsfunktionen dig mulighed for præcist at styre enheders aktiveringstidspunkter, hvilket er ideelt til energibesparelser og for at give indtryk af, at nogen er hjemme, selv når du er på ferie. Opret smarte scener for at forbinde flere enheder og aktivere dem med en enkelt kommando, hvilket skaber et virkelig intelligent hjem.

Sonoff Switch: Sikker og Pålidelig Hjemmeautomatisering

Sikkerhed og pålidelighed er kerneelementer i Sonoff BASICR4 smart switch. Udstyret med en robust PC V0 kabinet og certificeringer som ISED, FCC, RoHS, ETL, CE, og SRRC, kan du være sikker på, at din switch er sikker at bruge indenfor dit hjem. Den understøtter op til 2400W, hvilket gør den velegnet til stort set alle hjemmeapparater. Med en arbejdstemperatur fra -10℃ til 40℃ og en arbejdshumiditet på 10% til 95% RH, er denne switch designet til at præstere under et bredt spektrum af hjemmeforhold, sikrende pålidelig kontrol dag efter dag.

Yderligere information "Sonoff | WiFi Smart Switch | 10A | BASICR4"
Anvendelses(område): Indendørs
MAX Amp. : 10A
Materiale: Plastik
Trådløs teknologi: Wifi
EAN 6920075741865
Dimension L: 88mm - H: 39mm - B: 24mm
Info 1 Driftstemperatur: -10℃~40℃
Længde (mm) 88
Bredde (mm) 24
Højde (mm) 39
EAN 6920075741865

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ