Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Sonoff Zigbee | Trådløs kontakt | SNZB-01P

Varenummer: 79001

SONOFF Zigbee Wireless Switch er en smart enhed, der giver dig mulighed for at aktivere og styre dine enheder med blot ét tryk. Denne trådløse switch fungerer sammen med Zigbee-hub og giver dig mulighed for at tilpasse handlinger som enkelttryk, dobbelttryk og langt tryk.

Gør dit hjem smartere med SONOFF Zigbee Wireless Switch. Nem installation, brugervenlig betjening og kompatibilitet med Zigbee-hub gør det til det ideelle valg for intelligent styring af dine enheder.

Se de andre Sonoff produkter her: 


75 kr.

89 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Sonoff Zigbee | Trådløs kontakt | SNZB-01P"

Smart SONOFF Zigbee Wireless Switch til nem styring af dine enheder

SONOFF Wireless Switch er en smart enhed, der giver dig mulighed for at aktivere og styre dine enheder med blot ét tryk. Denne trådløse switch fungerer sammen med Zigbee-hub og giver dig mulighed for at tilpasse handlinger som enkelttryk, dobbelttryk og langt tryk.

Forbedret design og ydeevne til dit smarte hjem med en Sonoff SNZB-01P

Med et forbedret design og ydeevne er SONOFF Zigbee Wireless Switch ideel til dit smarte hjem. Denne enhed er kompatibel med Zigbee-hubs, der følger Zigbee 3.0-protokollen.

Sluk alle enheder med et enkelt klik, når du forlader hjemmet

Med SONOFF Zigbee Wireless Switch kan du nemt slukke alle lys, stikkontakter, persienner og meget mere med blot et enkelt klik, når du forlader hjemmet. Dette giver dig bekvemmelighed og energibesparelse.

Brugervenlig og alsidig trådløs switch til dine smarthome-rutiner

SONOFF Zigbee Wireless Switch fungerer med SONOFF Zigbee-hub og giver dig mulighed for at udløse rutiner med et enkelt tryk. Dette gør det nemt at automatisere og styre dit smarte hjem med et en enkel knap.

Enkel installation og fleksibel anvendelse

SONOFF Zigbee Wireless Switch er nem at installere og kan placeres hvor som helst i dit hjem, uanset om det er i stuen, kontoret, butikken eller restauranten. Denne alsidige enhed fungerer sammen med SONOFF andre smarte produkter og giver dig mulighed for at styre lysene på tværs af forskellige etager.

Med SONOFF Zigbee Wireless Switch får du en pålidelig og brugervenlig enhed til at forbedre dit smarte hjem. Uanset om det er for at forbedre komforten, spare energi eller automatisere dine enheder, er denne trådløse switch det ideelle valg.

Yderligere information "Sonoff Zigbee | Trådløs kontakt | SNZB-01P"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Hvid
Trådløs teknologi: Zigbee
EAN 6920075740615
Info 1 Skal bruges sammen med Sonoff HUB
Dimension 45x45x17.7mm
EAN 6920075740615

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ