Click to Hide Notification

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 599kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Skinnesystem 1F

Med en 1-faset lysskinne får du en nem og fleksibel skinnebelysningsløsning, der er velegnet til både private hjem samt til butikker.

Mangler du belysning i din butik, på dit kontor, på dit badeværelse eller andre rum i dit hjem er det værd at overveje et 1-faset skinnesystem. Sådan et system kan anvendes til alt lige fra belysning over spisebordet til spotbelysning i stuen, gangen eller et helt tredje rum.

I denne kategori finder du vores udvalg af GU10 og LED spots på 1F lysskinne samt masser af tilbehør, så du kan komme i gang med din nye lyskilde med det samme. Lysskinnerne kommer i både en længde på 1 meter og 2 meter. Du kan selv vælge, om du ønsker denne lysskinne i sort eller hvid.

12 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

12 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Square spotskinner og et 1-faset skinnesystem er et fleksibelt og populært valg i de danske hjem

Vores Square spotskinner er et oplagt valg til loftspot og er også yderst populære i de danske hjem. Du får nemlig en fleksibel lysskinne, hvor du nemt og hurtigt kan flytte rundt på dine spots og herved justere lysets vinkel alt efter, hvor du ønsker mere belysning.

Det kan eksempelvis være over spisebordet, hvis du har gæster på besøg, hvor du på ingen tid kan flytte rundt på lyskilderne.

Disse 1-fasede strømskinner kan både anvendes som en loftskinne til loftslamper, en LED skinnespot eller en pendel. Vælger du at bruge en pendel, skal du huske at tilkøbe en pendeladaptor, som du også finder her i vores sortiment.

Investerer du i en 1-faset strømskinne, er du sikret en alsidig og funktionel løsning, der kan tilpasses alt efter dine individuelle behov og ønsker. Med dette skinnesystem får du en skinneløsning, der altid kan skræddersyes til de forskellige rum i hjemmet.