Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Stofledning I Hør | Creative Cables | 5 Meter | 3x0.75mm2

Varenummer: 41206

5 meter stofledning i naturlig neutral hør fra Creative Cables, er det perfekte valg for dig, der ønsker at tilføje et strejf af elegance til dine DIY belysningsprojekter. Stofledningens høje kvalitet og flotte finish gør den ideel til at skabe atmosfæriske lamper og lysinstallationer, der kan forvandle ethvert rum.

Stofledningen kommer med jordforbindelse og er dobbeltisoleret for maksimal sikkerhed og designet til at møde de højeste europæiske standarder.

Stofledningen kan klippes til efter behov.

120 kr.

Farve

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Stofledning I Hør | Creative Cables | 5 Meter | 3x0.75mm2"

Stilfuldt hjem med stofledning i hør fra Creative Cables

Stofledning i naturlig neutral hør fra Creative Cables er en stofledning i høj kvalitet. Tilføj stil og elegance til til din belysning og skab en unik indretning, der afspejler din personlige smag med denne stofledning til lamper. Denne alsidige og æstetisk tiltalende stofledning er ideel for dem, der ønsker at personalisere deres hjem eller arbejdsplads med et touch af sofistikation. Uanset om det er til at forny en gammel lampe eller til at designe din egen lysinstallation, tilbyder denne stofledning i neutral hør en perfekt balance mellem funktionalitet og stil.

Farve og kvalitet i én løsning med tekstil ledning og stofkabel

Stofledninger tilføjer ikke blot funktionalitet til belysning, men er også en afgørende faktor i at skabe atmosfære og stil i ethvert rum. Farvet stofledning kan dramatisk ændre udtrykket og stemningen i et rum. For eksempel kan en lys og livlig farve tilføre energi og legesyge, mens mørkere toner kan bidrage til en mere afdæmpet og hyggelig atmosfære. Desuden kan matchende eller kontrasterende farver på stofledninger med andre elementer i rummet skabe en sammenhæng i ens indretning. Farvet stofledninger giver mulighed for personliggørelse og kan afspejle individets stil og præferencer, hvilket gør farvet stofledninger til et væsentligt designvalg for alle, der ønsker at skabe et personligt og indbydende rum.

Tilføj en følelse af naturlig ro med stofledning i naturlig neutral hør

Inden for dette farvespektrum skiller stofledningen i naturlig neutral hør fra Creative Cables sig ud som et eksempel på naturlig skønhed. Stofledningen i naturlig neutral hør kan let integreres i ethvert design, fra det rustikke til det moderne, hvilket gør hørledningen særligt alsidig. En stofledning i naturlig neutral hør tilføjer et strejf af ro og kan fungere som et diskret, men betydningsfuldt designelement, der komplementerer både lyse og mørke farvetemaer med sin jordnære charme. Ved at vælge en stofledning i naturlig neutral hør får du en løsning, der ikke bare er praktisk, men som også bidrager til rummets æstetik med en følelse af naturlig ro og karakter.

Skab unik belysning med DIY projekter og stofledninger til lamper

Planlægger du dit kommende DIY belysningsprojekt kan stofledning og tekstil ledning spille en central rolle, idet de tilbyder en unik kombination af funktionalitet og personlig stil. Med et bredt udvalg af farver og teksturer, herunder denne stofledning i naturlig neutral hør fra Creative Cables, giver disse stofledninger dig mulighed for at skabe skræddersyede belysningsløsninger, der afspejler individuel smag og kreativitet. Ved at vælge en stofledning til lamper kan man nemt designe lamper, der passer perfekt ind i hjemmets indretning, fra pendellamper over spisebordet til unikke bordlamper, der tilfører et personligt præg til stuen eller soveværelset.

Yderligere information "Stofledning I Hør | Creative Cables | 5 Meter | 3x0.75mm2"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Hør
Længde: 5m
Dimension 5000mm - Ø6,6mm
EAN 9000000000087
Materiale Hør
Længde (mm) 5000
EAN 9000000000087

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ