Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Stress Bold | Grøn | Klemmebold

Varenummer: 3473

Antistress bold - Klassik bold i grøn - Modvirker uro i kroppen - ADHD - Angst - Stress - Praktisk størrelse - Nem at tage med - Hvid - Vejer 17g - Stressbold - Håndtræning - Dimseting - Træning af underarm - Klemmebold - Sansebold - Legebolde - Fingertræner

15 kr.

25 kr.
"Stress Bold | Grøn | Klemmebold"

Klassisk stress bold i grøn til koncentrationsbesvær 

Hvis du oplever uro i kroppen eller koncentrationsbesvær. Så kan en stress bold være et proaktivt tiltag til at afhjælpe din stress, angst og uro. Den hjælper med at få tankerne hen mod noget andet, som betyder at du kan koncentrere dig og slappe af. Alt imens kan du klemme løs på denne bold. Så undgår du at sidde uroligt med resten af kroppen, eftersom at du nu har en bold som du aktivt kan bruge til at aflaste dine bevægelser. 

Tryk bold til træning af hænderne der forbedrer din blodcirkulation

Hvis du oplever at du ofte har kolde hænder, kan du også med fordel anvende denne type bold. Den øger nemlig blodcirkulationen, eftersom at du anvender flere muskler under brugen af denne bold. Den er særligt praktisk, hvis du arbejder meget på computer.

Køb en stress bold hvis du oplever uro i kroppen

Disse små bolde kan anvendes til alverdens ting. Denne bold kan anvendes som legebold til børn, eller måske som et supplement til træning af hænder og underarm. Du vil nemlig opleve en modstand i bolden når du klemmer på den. Det er derfor en anerkendt dims til urolige hænder. Sansebolde er populære, fordi den simple funktion gør produktet utroligt nemt at bruge. Samtidig styrker det muskulaturen i hænder og underarm. 

Yderligere information "Stress Bold | Grøn | Klemmebold"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Grøn
EAN 4899888217817
Info 1 Værktøj til at modvirke angst, uro og koncentrationsbesvær
Dimension Ø62mm
Materiale PU
EAN 4899888217817

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ