Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

SwitchBot Card | 3 Stk. | NFC | Tilbehør til Smart Lock og Keypad

Varenummer: 7713

I denne pakke får du hele 3 stk. af de smarte NFC adgangskort fra Switchbot, som kan anvendes sammen med din SwitchBot Keypad. Så kan hele familien være med, og blot anvende kortet, når de ønsker adgang til boligen. Det er nemt at tilføje et nyt kort i appen, og skulle det ske at ét eller flere kort bortkommer, kan du nemt og hurtigt fjerne dem fra appen igen. Derefter vil kortet ikke længere give adgang til din Smart Lock.

99 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"SwitchBot Card | 3 Stk. | NFC | Tilbehør til Smart Lock og Keypad"

Glem blot nøglerne med NFC kort til din SwitchBot Keypad

Med dette smarte og intelligente kort, kan du med et enkelt swipe låse op for din dør, hvis du anvender en SwitchBot Smart Lock i samspil med en SwitchBot Keypad. På den måde kan du let og elegant, give andre mulighed for at komme ind i dit hjem, selv hvis du ikke er hjemme. Det kan være en smart løsning til børn eller ældre. Så slipper du for at skulle huske på en kode, eller at hive din smartphone frem, når du skal låse din fordør op.

Denne pakke indeholder hele 3 stk. NFC kort. Kortet er elegant og tidsløst, i en neutral sort farve, som passer i de fleste tegnebøger. Kortet er udformet efter standarden for kreditkort, og passer derfor i de fleste tegnebøger og kortholdere.

Kompakt størrelse som passer perfekt i tegnebogen

Det er nemt at tilføje kortet til dit SwitchBot Smart Lock system, og det kræver blot at du følger instruktionerne i appen. Skulle det ske, at du mister eller taber dit NFC kort, kan du blot slette dette inde i appen. Du kan tilføje op til 100 forskellige kort i appen, hvilket gør denne type løsning særdeles velegnet til udlejningsejendomme, eller ejendomme med flere forskellige brugere.

Yderligere information "SwitchBot Card | 3 Stk. | NFC | Tilbehør til Smart Lock og Keypad"
Anvendelses(område): Indendørs
EAN 850037096893
Info 1 Pakken indeholder 3 stk. SwitchBot Card
Info 2 Tilbehør til SwitchBot Smart Lock og Keypad
Dimension 85 x 54 mm
Kompabilitet SwitchBot Smart Lock og Keypad
EAN 850037096893

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ