Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

USB LED Pære | 5W

Varenummer: 72305
Denne USB LED-pære er en bærbar og effektiv belysningsløsning. Med en effekt på 5W og en lysfarve på 3000K giver den en behagelig hvid varm belysning. Pæren kan tilsluttes enheder med en USB-udgang, som f.eks. en computer, en oplader eller en powerbank. Med en lysstrøm på 460lm og et 2,5 meter langt kabel, er denne pære ideel til forskellige formål og giver fleksibel belysning.

35 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"USB LED Pære | 5W"

Bærbar og effektiv belysning med USB LED pære

Denne USB LED pære er et praktisk og bærbart belysningssystem, der kan tilsluttes til en USB-port. Med en effekt på 5W og en behagelig hvid varm lysfarve på 3000K, er denne pære ideel til forskellige formål.

LED belysning med fleksibel tilslutning og nem anvendelse

Denne LED pære kan tilsluttes til forskellige enheder, der har en USB-udgang. Du kan tilslutte den til din computer, en oplader til telefon eller tablet med USB-udgang eller en powerbank. Det betyder, at du kan bruge denne pære, uanset hvor du befinder dig, så længe du har en USB-port.

LED pære med kraftfuldt lys og lang kabellængde

Med en lysstrøm på 460 lumen kan denne LED-pære give en klar og behagelig belysning til dit arbejdsområde eller rummet omkring dig. Den leveres med et 2,5 meter lang kabel, så du har fleksibilitet til at placere pæren efter behov.

Kompakt design og nem transport

Denne USB LED-pære er designet til at være kompakt og nem at transportere. Med dimensionerne 60x112 mm kan den nemt pakkes ned i din taske eller lomme, så du altid har belysning til rådighed, uanset hvor du går.

Uanset om du har brug for ekstra belysning til arbejde, læsning eller blot at skabe en hyggelig atmosfære, er denne USB LED-pære det perfekte valg. Med dens fleksibilitet, effektivitet og bærbare design er den en praktisk løsning til dine belysningsbehov.

Yderligere information "USB LED Pære | 5W"
Lumen: 460lm
Lysfarve: 3000K
Lyskilde type: Indbygget LED
Watt: 5W
EAN 5901299940556
Dimension 60mm x 112mm
Bredde (mm) 60
Højde (mm) 112
EAN 5901299940556

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ